saaaaaabaaaa مدیر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 2120 عنوان چرا پسری به من پیشنهاد نمیده | مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 24 پست وقتی ۱۵ ۱۶ سالم بود بودن چند نفر پدرو مادرم کند زدن بهش الان کسی جذبم نمیشه ناراحتم آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند 1404/01/12 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 69273 والا من سن تو بودم یا مرد متاهل جذبم میشد یا پسرای بدردنخور و سم و سن بالا حالا تا 24 25 سالگی وقت هست
نادیکرد عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8990 برعکس من کلن اطرافیان خانماازم خبردارن بهم میگن انگارمهره ی مارداری!بااینکه متاهلم سی وچهارسالمه ودوتابچه ابتدایی دارم کلن خیلی مزاحم دارم وقتی بیرون میرم مشکل دارم مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
halamkharabe عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1550 همدردیم واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه خسته شدم😭😭😭😭کلی دعا کلی نذر هیچکدوم جواب نمیده😭😭😭
saaaaaabaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 2120 والا من سن تو بودم یا مرد متاهل جذبم میشد یا پسرای بدردنخور و سم و سن بالا حالا تا 24 25 سالگی وقت ه ... منم استادمون متاهل بود ولم نمیکرد آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند
saaaaaabaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 2120 برعکس من کلن اطرافیان خانماازم خبردارن بهم میگن انگارمهره ی مارداری!بااینکه متاهلم سی وچهارسالمه ودو ... یا آفرودینتی یا حتما به خودت می رسی آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند
halamkharabe عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1550 برعکس من کلن اطرافیان خانماازم خبردارن بهم میگن انگارمهره ی مارداری!بااینکه متاهلم سی وچهارسالمه ودو ... خوشبحالت بخدا حالا من هیچی ب هیچی چرا واقعا چراااااادیگه خسته شدم از مجردی🫠
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 69273 منم استادمون متاهل بود ولم نمیکرد دقیقا این سنا انگار سن گیر دادن استادای هول هست فرض کن من دهه هشتاد دانشجو بودم این هولا بودن
نادیکرد عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8990 یا آفرودینتی یا حتما به خودت می رسی بخدامیرم بیرون یه مانتوکتی اونم نهایتایش تاروی ران بعدشال حتمامیپوشم یه کوچولوجلوموهام معلوم فقط پنجاه درصداوقات خط چشم ورژملایم حتماملایمی میزنم حتی یه کرم نمیزنم،دراین حدنمی دونم چرااینقدرمشکل برام پیش میادباورمیکنی خونه قبلی بودیم پسرهمسایه روبه روگیرمیداداد،درحدفقط چشمک وایناحرف نمیزدهیچی منم ترسیدم اومدم به شوهرم گفتم شددعواوبدبختی وبعدشم دنبال خونه گشت شوهرم تاجابه جاشدیم مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
نادیکرد عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8990 خوشبحالت بخدا حالا من هیچی ب هیچی چرا واقعا چراااااادیگه خسته شدم از مجردی🫠 من خواهرم مجرده یکسال بامن اختلاف سن داره مدام میگه میرم بیرون نگام نمیکنن ولی باتومیام یه جوردیگه س مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
نادیکرد عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8990 خوشبحالت بخدا حالا من هیچی ب هیچی چرا واقعا چراااااادیگه خسته شدم از مجردی🫠 تازه من قدم ۱۵۵ مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍