2777
2789
عنوان

چرا پسری به من پیشنهاد نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 24 پست

برعکس من کلن اطرافیان خانماازم خبردارن بهم میگن انگارمهره ی مارداری!بااینکه متاهلم سی وچهارسالمه ودوتابچه ابتدایی دارم  کلن خیلی مزاحم دارم وقتی بیرون میرم مشکل دارم 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من سن تو بودم یا مرد متاهل جذبم میشد یا پسرای بدردنخور و سم و سن بالا حالا تا 24 25 سالگی وقت ه ...

منم استادمون متاهل بود ولم نمیکرد

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند
برعکس من کلن اطرافیان خانماازم خبردارن بهم میگن انگارمهره ی مارداری!بااینکه متاهلم سی وچهارسالمه ودو ...

یا آفرودینتی یا حتما به خودت می رسی

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند
برعکس من کلن اطرافیان خانماازم خبردارن بهم میگن انگارمهره ی مارداری!بااینکه متاهلم سی وچهارسالمه ودو ...

خوشبحالت بخدا 

حالا من هیچی ب هیچی 

چرا واقعا چراااااا

دیگه خسته شدم از مجردی🫠

یا آفرودینتی یا حتما به خودت می رسی

بخدامیرم بیرون یه مانتوکتی اونم نهایتایش تاروی ران بعدشال حتمامیپوشم یه کوچولوجلوموهام معلوم فقط پنجاه درصداوقات خط چشم ورژملایم حتماملایمی میزنم حتی یه کرم نمیزنم،دراین حدنمی دونم چرااینقدرمشکل برام پیش میادباورمیکنی خونه قبلی بودیم پسرهمسایه روبه روگیرمیداداد،درحدفقط چشمک وایناحرف نمیزدهیچی منم ترسیدم اومدم به شوهرم گفتم شددعواوبدبختی وبعدشم دنبال خونه گشت شوهرم تاجابه جاشدیم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

خوشبحالت بخدا حالا من هیچی ب هیچی چرا واقعا چراااااادیگه خسته شدم از مجردی🫠

من خواهرم مجرده یکسال بامن اختلاف سن داره مدام میگه میرم بیرون نگام نمیکنن ولی باتومیام یه جوردیگه س

خوشبحالت بخدا حالا من هیچی ب هیچی چرا واقعا چراااااادیگه خسته شدم از مجردی🫠

تازه من قدم ۱۵۵