2777
2789
عنوان

حس ششم بیا

186 بازدید | 50 پست

اخلاقم بگو 

ضعفهام ؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دروغ بدت میاد لجبازی زود عصبی میشی؟

رود نه خیلی صبورم

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

از دروغ بدت میاد لجبازی زود عصبی میشی؟

ظاهرم بگو

بنظرم آرتمیس هم یکمی تو شما بالاست، از مردایی که تو موضع قدرت هستند و مستقل، عاقل و بالغن خوشت میاد، اما تو دوران کودکی باور های خوبی از الگوهات نگرفتی و الان پارتنر مناسب سمتت نمیاد، رشد و پیشرفت روحی می کنی اما بنظرم کنده،

عاقل و بالغی،

باور ثروتت خوبه، احتمالا پارتنر آینده ات باید متمول باشه و....

بنظرم آرتمیس هم یکمی تو شما بالاست، از مردایی که تو موضع قدرت هستند و مستقل، عاقل و بالغن خوشت میاد، ...

به نظرت با جواد ازدواج دارم ؟

به نظرت با جواد ازدواج دارم ؟

طبق استرولوژی الان احتمالش خیلی کمه چون پرونده های قدیمی تازه دارن بسته میشن و ما تازه داریم به سمت جلو حرکت می کنیم، شاید شهوریور ماه به بعد یه تغییراتی تو زندگیتون ایجاد بشه

طبق استرولوژی الان احتمالش خیلی کمه چون پرونده های قدیمی تازه دارن بسته میشن و ما تازه داریم به سمت ...

جواد و من هنوز وارد رابطه نشدیم 

کراشم 

من چ ارکتایپی دارم اگه حدس بزنی ؟واینکه حسی داره اصلا یا داره بازیم میده ؟کی جدامیشیم؟من ولش میکنم ی ...

شبیه infp ها هستی، خیلی ترسناکی، شاید ارکیتایپای اصلیت پرسفون ، ارتمیس و هرا اینا باشن، احتمالا داره بازیت میده، جدا میشین، خودش انقدر کار مزخرف می کنه که مجبور میشی رهاش کنی ولی دلت پیشش میمونه

شبیه infp ها هستی، خیلی ترسناکی، شاید ارکیتایپای اصلیت پرسفون ، ارتمیس و هرا اینا باشن، احتمالا داره ...

پشمام ارع ،ولی ارتمیس نیستم 

خیلی ترسناکم 

اه عوضی 🥲🥲🥲🥲🥲

یعنی هیچ حسی نداره ؟چطوری حرف میژنه اصلا نمیفهمم ادمارو 

گولشو ک نمیخورم از اون لحاظ ج؟

جدایی دیره یا نزدیک ؟ حدودا کی ؟

شبیه infp ها هستی، خیلی ترسناکی، شاید ارکیتایپای اصلیت پرسفون ، ارتمیس و هرا اینا باشن، احتمالا داره ...

عزیزم بهم میگی 

فکر میکنم آیت ه ام با جواده و این روزها روابطم داره پاکسازی میشه مدام