2777
2789
عنوان

حس ششم بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 50 پست
آره خوشش میاد احتمالا می خواد بهت نزدیک بشه

میشه خصوصی قبول کنی؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن مثبت نگر باشی و اصلا به حرفای ذهنت گوش نده، اصلا قضاوتش نکن، بی قضاوت و بدون نگاه قبلی، باهاش ...

خیلی ادم خطرناکی ینظر میاد ،منم خطرناکما ولی نمیتونم به بصسه اشیب برسونم ، فقط خودم 

این انگار کلا نقشه داره 🫤نمیفهممش

بنظرم آرتمیس هم یکمی تو شما بالاست، از مردایی که تو موضع قدرت هستند و مستقل، عاقل و بالغن خوشت میاد، ...

سلام عزیز ببخشید میشه بگید من چند سال دیگه ازدواج میکنم ؟چند سال دیگه عاشق میشم

آره خوشش میاد احتمالا می خواد بهت نزدیک بشه

به نظرم داری خیلی درست میگی 

میشه درخواستی قبول منی ؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

نه شرمنده الان فهمیدم حس ششم زیاد مالی نیست😭

نه درست بود برام خیلیییییی زیاد 

نه شرمنده الان فهمیدم حس ششم زیاد مالی نیست😭

خیلی درست گفتی گذشته ام 

وای خیلی تو خیلی زرنگی بیا کمکم کن من بازیش بدم چون اون بازیم میده میشه درخواستم قبول کنی ؟

بنظرم از این آدم دست بردار برو عزت نفس مقدماتی و پیشرفته امیر خلعتبری رو گوش بده تا با آدمای سلامت تری آشنا بشی

سلام عزیز ببخشید میشه بگید من چند سال دیگه ازدواج میکنم ؟چند سال دیگه عاشق میشم

طبق طرحواره های شخصیتی احتمالا ازدواجت شبیه پدر و مادرت میشه، اگه پدر و مادرت ازدواج خوب و عاشقانه ای داشته باشن زود ازدواج می کنی

من فقط از روی تایپ ام بی تی آی، آرکیتایپ، و باورای ذهنی ات و یکم آسترولوژی یچیزایی حدس زدم، حس ششمم ...

چطوری اینقدر حدسیاتت درست بود