هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
طبق استرولوژی الان احتمالش خیلی کمه چون پرونده های قدیمی تازه دارن بسته میشن و ما تازه داریم به سمت ...
کسی که تو پی ویمه همکلاسیمه اسمش محمد جواده ازم خوشش میاد؟
تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی
آره آدم بگیری هم هست بستگی به انرژی خودت داره احتمال زیاد ممکنه دفعش کنی
چرا چیکار کنم میخوامش
تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی
احساسم نسبت به جواد خنثی هست بستگی به عملکرد خودش داره ، ولی حتی اگه از دستش بدی احساس می کنی با آدم ...
یکی چیزی منو بهش نزدیک میکنه
چند ماه فراموشش میکنم یک نشونه ای میبینم و به طرف هم کشیده میشیم حسمم بهش خیلی خوبه
اون از من خوشش میادو فکر میکنه ؟
هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
یچیزی اژ این عوضی میگی ک من نمیدونم ؟نقظه ضعفش چیه ؟ انگار به هیچ چیز براش مهم نیست وخونسرده
از درون میترسه ، ترس از طرد شدگی داره، چون احساسات سرکوب شده داره، سعی کن کم کم اهلیش کنی، خیلی یه دفعه بهش هجوم نیار که پنیک کنه، خیلی اروم و ملایم بهش نزدیک شو ، ازش درخواست کمک کن یا یه جاهایی هواشو داشته باش که نمک گیرت بشه، بهش این احساس رو بده که هر طور باشی من میپذیرمت و دوستت دارم
سعی کن مثبت نگر باشی و اصلا به حرفای ذهنت گوش نده، اصلا قضاوتش نکن، بی قضاوت و بدون نگاه قبلی، باهاش ...
امروزبرگشت گفت رفتم خونه شهرستانمون من اشتباه برداشت کردم گفت ببخشید شما خوابگاهی گفت نه تهرانیم
بنطرت ناراحت شد؟
سعی کن مثبت نگر باشی و اصلا به حرفای ذهنت گوش نده، اصلا قضاوتش نکن، بی قضاوت و بدون نگاه قبلی، باهاش ...
کراشم عرفان هیچوقت منو دوست نداشت؟🥹😞