2777
2789
همسر من بعد از سونوگرافی گفتن گرید 2 هست که توی آزمایش کلاس آ و کلاس ب با هم شده بود 10 درصد ...البت ...

بله عزیزم دیدم

دارو داده بهشون؟

واریکوسلشون معلومه یا نه با سونو معلوم شد؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این واسه شوهر منه خیلی خلاصه نوشته

تنها چیزی که توی آزمایش همسر شما نوشته کلاس d و کلاس c هست ....کلاس d همون non motility هست که برای همسر شما 15 درصده یعنی اسپرم های بی تحرک 15 درصده....کلاس c یعنی از این اسپرم های بی تحرک چند درصدش زنده هستند  که توی آزمایش همسرتون با اسمAbnormal form اومده و دو درصد هست یعنی از اون 15 درصدی که اصلا تحرک ندارن فقط دو درصدشون زنده هستند بقیه مرده هستند البته این مقدار برای همسرتون خیلی بد نیست همسر من 70 درصد اسپرمهاش بدون تحرک هستند متاسفانه 

بله عزیزم دیدم دارو داده بهشون؟ واریکوسلشون معلومه یا نه با سونو معلوم شد؟

دارو میخوره الان یک ماهی هست این ماه باید 14 بهمن پریود بشم دیگه منتظرم ببینم چی میشه...داروهاشم کلومیفن شبی یکی ...ال کارنتین ظهری یکی....ویتامین ای صبح یکی....مقدار واریکوسل هم از طریق آزمایش معلوم نشد بعد از آزمایش از طریق سونوگرافی گفتند که واریکوسل داره و گرید 2 هست که البته ریفلاکس هم داره و مقدار اون 3.1 میلیمتر هست و چون مقدارش کم بود دکتر گفت عملش ریسکه و بهتره فعلا قرص بخوره و اگه قرص تاثیری نداشت بعد عمل کنه

تنها چیزی که توی آزمایش همسر شما نوشته کلاس d و کلاس c هست ....کلاس d همون non motility هست که برای ...

پس اون 85 درصد چیه؟

کلاس dیعنی چی؟

آبنرمال فرم که فک کنم شکلش هست

که میگه دو درصد شکلشون نرمال نیست

یعنی آزمایش شوهر من بده؟

نه فکر میکنم همسر شما یه کوچولو عفونت داره که با آنتی بیوتیک برطرف بشه اما همسر من خیلی مشکلاتش بیشتره و واریکوسل هم تنها راه درمانش عمل هست این داروها هم که میدن میخوان اگه بشه همون مقدار اسپرمو که هستند سرعتشو بالا ببرن تا شااااااید بگیره ....خدا کنه برای همسر من هم همین اتفاق بیفته و نیاز به عمل نداشته باشه

نه فکر میکنم همسر شما یه کوچولو عفونت داره که با آنتی بیوتیک برطرف بشه اما همسر من خیلی مشکلاتش بیشت ...

ان شاء ا... که نیاز به عمل ندارن و با همین داروها جواب میگیرن

اون 85 رو نمیدونین چیه؟

واون 2 دزصد

ان شاء ا... که نیاز به عمل ندارن و با همین داروها جواب میگیرن اون 85 رو نمیدونین چیه؟ واون 2 دزصد

احتمالا همون تحرک هست ....تحرک پرسرعت و رو به جلو 15 درصده و تحرک دیگه 85 درصده ....شاید منظورش این بوده که اسپرم ها تحرک دارن اما رو به جلو نیست ....یکم تو نت تحرک رو به جلو اسپرمو سرچ کن ببین چیزی پیدا میکنی...من فکر میکنم اون 85 منظورش اسپرمهای متحرک هست اما رو به جلو نیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز