2777
2789
دکتر

دکتر رفتم آزمایش شوهرم wbc 2-4 بودش دکتر گفت عفونت داره و آیزیترومایسین اگه اسمشو اشتباه ننوشته باشم داد

خودم عفونت داشتم و دارو داد 

حالا هر بار اقدام میکنیم برا بچه دار شدن از فرداش زیر دلم ورم میکنه و درد داره

خیلی اذیتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دکتر رفتم آزمایش شوهرم wbc 2-4 بودش دکتر گفت عفونت داره و آیزیترومایسین اگه اسمشو اشتباه ننوشته باشم ...

همسر من wbc برابر 13 بود یعنی ههمسر من هم عفونت داره؟ دکتر گفت واریکوسل داره نگفت عفونت

جفت،پوست انار ،ماریانا...اینا خیلی خوبه..هرکدوم ب تنهایی با اب تصفیه شده..بجوشونید و ب مدت ۱۵دقیقه بشینید تویه محلول از ماریانا طور دگ هم استفاده میشه البته باید از صافی ردش کنی و اب تمیزشو با سرنگ بکشی و داخل واژنت خالی کنی،هم خاصیت تنگ کردنه واژن رو داره هم اینکه ضد عفونته..خیلی عالیه من بهت توصیش میکنم😉

ژل شستشویه واژن مارک فیروز..هروز روزی یکبار

دکتر رفتم آزمایش شوهرم wbc 2-4 بودش دکتر گفت عفونت داره و آیزیترومایسین اگه اسمشو اشتباه ننوشته باشم ...

وای..فک میکنم،باید یکماه نزدیکی نکنید و داروهاتون رو استفاده کنید،بهداشت و تعویض لباس زیر حتی اگ لازم باشه روزی دوبار تعویض بشه خیلی مهمه ،،اگ رابطه ی مقعدی دارید باید خیلی مواظب بهداشت باشید

جفت،پوست انار ،ماریانا...اینا خیلی خوبه..هرکدوم ب تنهایی با اب تصفیه شده..بجوشونید و ب مدت ۱۵دقیقه ب ...

واژنم خیلی خیلی تنگه که هربار به شدت اذیت میشم  

وای..فک میکنم،باید یکماه نزدیکی نکنید و داروهاتون رو استفاده کنید،بهداشت و تعویض لباس زیر حتی اگ لاز ...

داروهامون تقریبا تموم شده

فقط دردای من نه

این wbc درمان میشه؟

رابطه ی مقعدی هم نداریم

ولی واقعا اذیتم

نمیدونم منم قبل اینکه آزمایش و به دکتر نشون بدم تحقیق کردم فکر کردم عفونته اما وقتی فرستادنش سونوگرا ...

عزیزم تعداد اسپرم و تحرکشون چنده؟

من دکتر خودم آزمایش شوهرمو خوند گفت عفونته

و گفت متاسفانه ناباروری میاره اگه درمان نشه

نمیدونم منم قبل اینکه آزمایش و به دکتر نشون بدم تحقیق کردم فکر کردم عفونته اما وقتی فرستادنش سونوگرا ...

واریکوسل رو به گمونم از رو تحرک و تعداد اسپرم تشخیص میدن

دارو آنتی بیوتیک ندادن بهشون؟

عزیزم تعداد اسپرم و تحرکشون چنده؟ من دکتر خودم آزمایش شوهرمو خوند گفت عفونته و گفت متاسفانه نابارو ...

تعداد اسپرم توی آزمایش نیست فقط volum نوشته 3 که نرمالش بین 2 تا 5 هست فقط تحرکش کمه که 10 درصده