2777
2789
عزیزم این wbcرو قسمت موتیلیتی یعنی تحرک نوشته قطعا مربوط به واریکوسل هست برا شوهر من اینقد با ج ...

آره توی قسمت تحرک نوشته ....یعنی اگه توی قسمت اولی نوشته بود نشانه عفونت بود؟ توی قسمت آخرش که موفولوژی هست هم ننوشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره توی قسمت تحرک نوشته ....یعنی اگه توی قسمت اولی نوشته بود نشانه عفونت بود؟ توی قسمت آخرش که موفول ...

من که wbcشوهرمو آخر نوشته

و قسمت non motility هم نوشته 15

دکترم گفت یخورده تحرکش کمه بخاطر عفونته

ولی بگمونم این گزینه یعنی بدون تحرکها 15 درصده

چون تحرک سریع رو زده 85 درصد

دوستان توروخدا کسی میتونه آزمایش اسپرم رو تفسیر کنه؟

بخدا گیج شدم

نه عزیزم نرماله

م از وقتی اقدامو شروع کردم همش عفونت دارم نمیدونم بخدادیگه

خدا جونم فقط به امید خودت ....                                                      نی نی سالم بهمون بده
م از وقتی اقدامو شروع کردم همش عفونت دارم نمیدونم بخدادیگه

منم همینطور اول ازدواج که قصد بارداری نداشتم عفونت نداشتم اصلا

یعنی اصلا درد نداشتم

اما سه ماهه که دارم اقدام میکنم زیر دلم به شدت درد داره

من که wbcشوهرمو آخر نوشته و قسمت non motility هم نوشته 15 دکترم گفت یخورده تحرکش کمه بخاطر عفونته ...

عزیزم کلاس آ و ب باید با هم جمع بشه که نشون دهنده سرعت خوب اسپرم ها هست اما کلاس د نشون دهنده اسپرم های بدون حرکت هست که برای همسر من 70 درصد بود یعنی 70 درصد اسپرمها بدون حرکت هستن و کلاس c هم نشون میده از اون مقدار اسپرمی که بدون تحرک هستند چه مقدارش زنده هستند

عزیزم کلاس آ و ب باید با هم جمع بشه که نشون دهنده سرعت خوب اسپرم ها هست اما کلاس د نشون دهنده اسپرم ...

برا شوهر من با گرید مشخص کرده 

نه با کلاس

واقعا نمیدونم چطوریه

برا شوهر من با گرید مشخص کرده  نه با کلاس واقعا نمیدونم چطوریه

همسر من بعد از سونوگرافی گفتن گرید 2 هست که توی آزمایش کلاس آ و کلاس ب با هم شده بود 10 درصد ...البته آزمایششو بالا گذاشتم براتون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز