2777
2789
دکتر

دکتر رفتم آزمایش شوهرم wbc 2-4 بودش دکتر گفت عفونت داره و آیزیترومایسین اگه اسمشو اشتباه ننوشته باشم داد

خودم عفونت داشتم و دارو داد 

حالا هر بار اقدام میکنیم برا بچه دار شدن از فرداش زیر دلم ورم میکنه و درد داره

خیلی اذیتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر رفتم آزمایش شوهرم wbc 2-4 بودش دکتر گفت عفونت داره و آیزیترومایسین اگه اسمشو اشتباه ننوشته باشم ...

همسر من wbc برابر 13 بود یعنی ههمسر من هم عفونت داره؟ دکتر گفت واریکوسل داره نگفت عفونت

جفت،پوست انار ،ماریانا...اینا خیلی خوبه..هرکدوم ب تنهایی با اب تصفیه شده..بجوشونید و ب مدت ۱۵دقیقه بشینید تویه محلول از ماریانا طور دگ هم استفاده میشه البته باید از صافی ردش کنی و اب تمیزشو با سرنگ بکشی و داخل واژنت خالی کنی،هم خاصیت تنگ کردنه واژن رو داره هم اینکه ضد عفونته..خیلی عالیه من بهت توصیش میکنم😉

ژل شستشویه واژن مارک فیروز..هروز روزی یکبار

دکتر رفتم آزمایش شوهرم wbc 2-4 بودش دکتر گفت عفونت داره و آیزیترومایسین اگه اسمشو اشتباه ننوشته باشم ...

وای..فک میکنم،باید یکماه نزدیکی نکنید و داروهاتون رو استفاده کنید،بهداشت و تعویض لباس زیر حتی اگ لازم باشه روزی دوبار تعویض بشه خیلی مهمه ،،اگ رابطه ی مقعدی دارید باید خیلی مواظب بهداشت باشید

جفت،پوست انار ،ماریانا...اینا خیلی خوبه..هرکدوم ب تنهایی با اب تصفیه شده..بجوشونید و ب مدت ۱۵دقیقه ب ...

واژنم خیلی خیلی تنگه که هربار به شدت اذیت میشم  

وای..فک میکنم،باید یکماه نزدیکی نکنید و داروهاتون رو استفاده کنید،بهداشت و تعویض لباس زیر حتی اگ لاز ...

داروهامون تقریبا تموم شده

فقط دردای من نه

این wbc درمان میشه؟

رابطه ی مقعدی هم نداریم

ولی واقعا اذیتم

نمیدونم منم قبل اینکه آزمایش و به دکتر نشون بدم تحقیق کردم فکر کردم عفونته اما وقتی فرستادنش سونوگرا ...

عزیزم تعداد اسپرم و تحرکشون چنده؟

من دکتر خودم آزمایش شوهرمو خوند گفت عفونته

و گفت متاسفانه ناباروری میاره اگه درمان نشه

نمیدونم منم قبل اینکه آزمایش و به دکتر نشون بدم تحقیق کردم فکر کردم عفونته اما وقتی فرستادنش سونوگرا ...

واریکوسل رو به گمونم از رو تحرک و تعداد اسپرم تشخیص میدن

دارو آنتی بیوتیک ندادن بهشون؟

عزیزم تعداد اسپرم و تحرکشون چنده؟ من دکتر خودم آزمایش شوهرمو خوند گفت عفونته و گفت متاسفانه نابارو ...

تعداد اسپرم توی آزمایش نیست فقط volum نوشته 3 که نرمالش بین 2 تا 5 هست فقط تحرکش کمه که 10 درصده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز