2777
2789
برام دعا کنین

حتما عزیزم. 

ببین ولی این رو من بهش ایمان اوردم با اینکه خیلی ادم مذهبی هم نیستم. وقتی قسمت نیست نمیشه که نمیشه به زور نباید از خدا خواست. شاید خدا چیز خیلی بهتری برات گذاشته باشه کنار.

عشق اولم واقعا پسر خوبی بود ولی خیلی مشکلات مالی داشت. درسته من پذیرفته بودمش ولی شاید بعدها مشکل میخوردم باهاش. یادمه اون موقع که با هم بودیم خیلی هم مشکلات مالی براش پیش اومد تا جایی که چکاش برگشت خورد و حکم جلبش رو گرفته بودن.

ولی سر همسرم خیلی کارش خیر و برکت پیدا کرد. خودش هم باورش نمیشد یکهو ماشینش رو چند مدل ارتقا داد خونش رو خیلی بهتر کرد و... 

یعنی توی یکسال دوستی به قول خودش زندگیش خیلی رشد کرد حتی سربازیش هم یه جور معجزه آسایی درست شد و نرفت

تاریخ شروع: 24 دی ماه 1399    وزن شروع:76.9   قد شروع : 164  وزن هدف: 57  وزن فعلی: ۷۵.۴ گروه زرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کس شرایط بد منو نداشت.. نابود شدم...شصت و سه کیلو بودم تو یه ماه شدم چهل هشت کیلو.. نمیدونستم خواب اصن ینی چی... در نهایت دو سال ازون ماجرا میگذره و من که فکر نمیکردم نتونم یه روز صداشو نشنوم عادی شد همه چی..ولی واقعیت اینه که دیگه اون دختر شاد قبل نشدم هیچ وقت همیشه یه غمی تو چشام هست.. هیچی دیگه ناراحتم نمیکنه تو این دنیا فقط میگم اینم میگذره