2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی نشونه پیام... ازش داری ک تورویادش میندازه پاک کن. درمورد مشکلتم بااحدی صحبت نکن. دیدم ک میگن ب خاستگار اینده بگو و فلان و اگ فهیم باشه قبولت میکنه و...😐 چرت میگن .هیچی نمیگه ب وقتش میزنه توسرت

ب کمک من صاحب همه چی شد .کار،خونه،شخصیت اجتماعی،پختگی ،درس زندگی.اما تهش خانواده من راضی نشدن

عزیزم عشق بها داره. شما بهای عشق رو پرداختی نباید حسرت خوبی هایی که کردی رو بخوری.
متاسفم که خانواده تون رضایت ندادن و شما رو تو این حال بد گذاشتن.

الان هنوز امیدی هست؟

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
عزیزم عشق بها داره. شما بهای عشق رو پرداختی نباید حسرت خوبی هایی که کردی رو بکشی. متاسفم که خانواده ...

تا شنبه همه چیز باید مشخص بشه.جواب منفی باشه دیگ کلا برای همیشه تمامه

بخدا دارم تلاشم و میکنم اما داداش کوچیکم نمیدونم چیزی ازش شنیده یا نه که میگه نههههههههه

آها اونی ک خون در خواستگاری رو گفتی ...

من فکر کردم یارو نامردی کرده 

ببین بنظرم تو ب علاقه۷ ساله ات احترام بذار حتی اگر ب ازدواج ختم نشد . خریت نیست ک ..‌

دعا کن خدا دل برادرتو نرم کنه شاید زمان حلش کرد 

برادرت چرا مخالفه خواستگارت مشکل خاصی داره؟؟ چون میگن عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

آها اونی ک خون در خواستگاری رو گفتی ... من فکر کردم یارو نامردی کرده  ببین بنظرم تو ب علاقه۷ ...

نمیدونم چی شنیده ازش تو تحقیق ک فقط داداشم شنیده.همه میگن پسر خوبیه اما داداشم میگه نه.از طرفی کارش ویزیتوریه

منم مث تو زخم خورده ام 

دردات فراموش نمیشه کم کم بی اهمیت میشه 

ولی اگه به خودت کمک نکنی تا زودتر همه خاطره ها و فکر و مشغله هات بی ارزش بشه همه غصه ها جمع میشه و خدای نکرده مثل من میشه یه غده تو گلوت 

مث من نباش اینقد به مشکلاتت فک نکن کار از کار بگذره باید از همه طلب دعا کنی که خوب بشی از یه دختر شاد تبدیل به یه ادم افسرده بشی 

تورو خدا بیخیال شو سرتو با کارای دیگه گرم کن