2777
2789
عنوان

چرا اخه؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 54 پست
هنوز تو عقدم اخه😜🙈برم ايشالا ميارم ولي يكي دو ماه ديگه ميرم كمتر از يه سال ديگه ميخوام ولي ميگه دك ...

ای خداااا منو باش فک کردم صدساله عروسی کردی. تو چرا آخه از الان فاز منفی میدی؟ خیلی اشتباه میکنی عزیزم. ان شاالله با اولین اقدام بارداری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خداااا منو باش فک کردم صدساله عروسی کردی. تو چرا آخه از الان فاز منفی میدی؟ خیلی اشتباه میکنی عزی ...

اينقدر دكترا استرس ميدن خب ميترسممممم گفته بايد بشي با دارو ها ولي نشدم 

پس چطوری مامانتونه😨😨

من و به فرزندی قبول کردن.همه ی بچه های سایت درجریانن

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
مامانت باردار نشد🙁

نه گلم فک کن۲۰سال پیش علم پیشرفت نداشت

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
هنوز تو فكرشم 🤔🤔🤔🤔هرچي فكر ميكنم جور در نمياد

یعنی چی؟

اي جان عزيزم شوهر منم ميگه همين كارو ميكنيم فوقش فرقي نداره

راستم میگه فک کن منو ازبدبختی نجات دادن شاید اگه نبودن هزارتا اتفاق میفتادبرام

ایشاله شما واسش چند تا نوه تپل و مپل میاری

یدونه پسر۳ساله دارم.همش پیش مامانمه ازهمه بیشتر اونو دوست داره