2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک قبلی حتی خواهش هم کردم صبر کنی و الان نمیدونم چه وضعیتی هستی ولی.... بازم امیدوارم اگرم انجام دادی ناموفق باشه و خیلی زود همه مشکلاتت حل بشه😢

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

تاپیک قبلی حتی خواهش هم کردم صبر کنی و الان نمیدونم چه وضعیتی هستی ولی.... بازم امیدوارم اگرم انجام ...

تلخ بود 💔🥺

منم منتظرم باورم نمیشه 

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

هیییعدیدی تلاش مون نتیجه نداد؟ 🥺

نمیدونم چی بگم گریم گرفته باورنمیشه هنوزم امیدوارم خدایا من نمیتونم هیچوقت فراموش کنم این روزو 

نمیدونم چی بگم گریم گرفته باورنمیشه هنوزم امیدوارم خدایا من نمیتونم هیچوقت فراموش کنم این روزو

چند سال بود با خودم میگفتم اگه لحظه ای که فلانی داشت خودکشی می‌کرد من بودم و بزرگتر بودم میتونستم منصرف کنم اما الان من همزمان چند تا حال بد دارم

ناامیدم از خودم ناراحتم برای استارتر و برای شخص فوت شده 💔

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

چند سال بود با خودم میگفتم اگه لحظه ای که فلانی داشت خودکشی می‌کرد من بودم و بزرگتر بودم میتونستم من ...

دورت بگردم درکت میکنم امیدوارم همه چی درست بشه ،امیدوارم حال همه اونایی که بده خوب بشه ،دلم گرفته همیشه سر راهم همچین چیزایی هس همیشه و کاری جز حرف زدن از دستم برنمیاد اما اخرش چی ، خیلی ناراحتم کاش بیان بگن پشیمون شدم کاش ،الهی حال ذل همه خوب باشه