2777
2789
من ندارم

وقتی شجاعت اینو داری که عواقب و مجازات سنگین خودکشی رو به جون بخرید

پس شجاعت جنگیدن رو هم که راحت تر از اونه رو صد درصد دارید

خدا خودش به بندگانش عمری عطا کرده هروقت هم خودش خواست و صلاح دونست ازمون میگره من و شما چه کاره باشیم که تو کار اون بالایی دخالت کنیم 

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

۲۰۰میلیون حتی لب تابمو فروختم دادم نزول رفتم کلیه مو بفروشم چون معلولیت دارم قبول نکردن😓😓

پولش جور بشه از خر شیطون پایین میای؟

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم./ از ۳ دی ۱۴۰۴ دیگر فعالیتی نخواهم داشت، خدانگهدار همه شما دوستان./

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتر میشه بیای بگی خوبی و منصرف شدی من خیلی نگرانم 😢

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

حالم خوب نیست سرم درد میکنه قلبم درد میکنه

میفهمم واقعاااا ، ولی ببین با خودکشی که مشکلات حل نمیشه اینقدر قوی هستی که ادامه بدی ، صبر کن شاید شد ماکه نمیدونیم، صبح میشه این شب  

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

حق با شماس کسی نمیتونه درکتون کنه شرایط شمارو نداریم چون ممکنه دست تنها باشین و حلش به تنهایی واستون سخته اما اینو به عنوان یه امتحان ببینید ، روزای خوبم براتون میرسه ،الان فشار زیادی وارد شده اما این راهش نیس،نیس بخدا

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

داداش من همه راه و رفتم بقران رفتم خیرین کمک کنن گفتن کسی که بیمارستان باشه بهش ۳ میلیون کمک میکنیم ...

این جواب من بود؟!!

خداشاهده اونجا بودم انقدر میزدمت تا کلت خالی شه!!

امیدوارم نری اون بالا، عزت زیاد.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم./ از ۳ دی ۱۴۰۴ دیگر فعالیتی نخواهم داشت، خدانگهدار همه شما دوستان./

میفهمم واقعاااا ، ولی ببین با خودکشی که مشکلات حل نمیشه اینقدر قوی هستی که ادامه بدی ، صبر کن شاید ش ...

اومدم نشستم یه خونه خرابه که برا ۶۰ سال پیشه الان صاحبش میگه خالی کن میخواییم بکوبیمش به این شب عزیز قسم پول ندارم خونه بگیرم 

شما بالغ هستین اول اینکه برین امضاتون رو تغییر بدین‌

این چیه نوشتین

بیاین چند ساعت به چیزی فکر نکنین. فقط یک زمان کوتاه 

فرض کنین هیچ چیز وجود نداره 

الان برین یک قرص مسکن برای سردردتون بخورین 

و دمنوش گل گاوزبون اگه داشتین بخورین چون آرام بخش هست 

اگه نداشتین 

یک لیوان آب خنک و کمی گلاب بخورین 

از گوشی هم بیا بیرون 

چشماتو ببند 

امیدارم حالتون بهتر بشه

این جواب من بود؟!!خداشاهده اونجا بودم انقدر میزدمت تا کلت خالی شه!!امیدوارم نری اون بالا، عزت زیاد.

ممنون ولی. خدا منو زده اره اگه نصف بدهیامو میدادم امیدوار میشدم زندگی میکردم

اومدم نشستم یه خونه خرابه که برا ۶۰ سال پیشه الان صاحبش میگه خالی کن میخواییم بکوبیمش به این شب عزیز ...

😢😢😢 بازم دلیل نمیشه که شما بخواین خودکشی کنین 

لطفا برید بخوابید  برای چند ساعتم که شده به هیچی فکر نکنین،