2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معنای واقعی ضایع بودنو تو این فیلما میشه دیدداداشمم دهنش مثل دهن کروکودیل بازه داره گریه میکنه از او ...

وای خدایا از خنده مردم😂😂😂تو عروسی داییم ی سبد پلاستیکی پر ازسیب نشسته جلوی داماد و عروس گذاشته بودن کل اون سیب هارو خاله ی کوچیکم میخورد چپ چپ ب عروس نگاه میکر😂😂😂مال پونزده سال پیشه فیلم

من عروسى هاى توى خونه هم يادمه😁😁 ابگوشت ميدادن

ماهنوتوخونه عروسی داریم

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
وای خدایا از خنده مردم😂😂😂تو عروسی داییم ی سبد پلاستیکی پر ازسیب نشسته جلوی داماد و عروس گذاشته بو ...

واسه دایی من واسه 23 سال پیشه😁😁😁😁خالم که داغونه با اون دماغ دراز عقابیش اون موقع تازه بیگودی میپیچیدن موهاشونو با لباس آستین پفی😆😆😆😆

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥
من عروسى هاى توى خونه هم يادمه😁😁 ابگوشت ميدادن

عزیزم عروسیای تو خونه معمولا چلو کباب بود 😂😂ابگوشت واسه زبونم لال عزا هست که 😉😉

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
انقدرهمه چیزگیرون شدکه شب عروسی نبایدبه کسی بگی خداپدرمادرتوبیاموز که بهانه دستش دادی😅😅😅😅😅

من مادرشوهرم میگف لباس عروس ارزون کرایه کن شب حنا اومدآرایش ی دادی زد که نگو میگف این چیه پوشیدی😋😂😂