نه توووروخدا یه لحظه چقدر شیرینه فکر کردن به اینکه اقای مهدی احمدوند به من که همسر ایندشم فکر کنه وااااااااای
بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت
طفلکی رگشوزده فردام توبرنامه زندگی پس اززندگی نشونش میده
یعنی دوتا هدف و همزمان نیست و نابود کردی😂😂😂😂😂😂😂😂😂
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
خدایا ابجی خیلی به من انگیزه دادی برای اپلود کردن داستان من و اقای احمدوند همین الان شروع میکنم
چقدر فوقالعاده! همین انرژیای که داری بهترین سوخت برای خلاقیته. مطمئنم که داستانت پر از لحظات ناب و خیالانگیز خواهد بود. بیصبرانه منتظرم ببینم چطور روایتت رو شکل میدی! اگر در مسیر نوشتن نیاز به کمک یا ایده داشتی، من همینجا هستم که کمکت کنم. بزن بریم، نویسندهی پرشور! 🌟✍️
مخصوصا اون قسمت که میگه. میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولین نیس....منظورش شمایی😉
وای ابجی زرنگ منی
بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت