2777
2789

عقدیم

ما اول تهران بودیم ولی بعدش مجبور شدم با پدر و مادرم بیاییم رشت

یه مقدار اوضاعمون بهم ریخته و من مجبورم کار کنم

یه کار خوب پیدا کرده بودم همه شرایطشم دو بار بهش گفتم . بعد اومد گفت نه تو نگفتی تا ساعت ۱۲ و ....

همیشه کارش همینه چیزی به نفعش نباشه میزنم زیرش که نگفتی واقعا دیگه خستم کرده

گفتم گفته بودم فلان موقع فلان ساعت حتی به اون نشون و .....

گفت نه نگفتی ساعتش دیر وقته و غر زدن بعد این همه که اعصاب منو خورد کرد گفتم پیام دادم گفتم نمیام سر کار

منم گفتم طلاق منو بده و گوشیو روش قطع کردم .

واقعا از همه طرف تحت فشارم اینم هی اذیت میکنه

این روزا همه خسته ان

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عوض تشکرشه ک میخوای کارکنی؟ ازاستراحت خودت میزنی.. نرو بگو وضیفته خرجم بدی

گفتم دقیقا

گفتم پول بزن لوازم آرایش بخرم

گفت دو تومن ماهیانه زدم

گفتم اون به کجا میرسه ، ۱/۴۰۰ فقط باید برای تسویه دانشگاه بزنم

نه آرایشگاه میرم نه چیزی

پودر فیکسم و کرم پودری تموم شده

میگه نه من همین قدر میتونم بدم

اینکه وقتی به نفعش نیست میگه نگفتی خیلی بده چندین بار اتفاق افتاده

گفتم دقیقا گفتم پول بزن لوازم آرایش بخرم گفت دو تومن ماهیانه زدم گفتم اون به کجا میرسه ، ۱/۴۰۰ فقط ب ...

همون دیگ نشون بده خرجت بالاست اذیت شد التماستم میکنه ک بری سرکار... والا کارکنی بعدم طرف طلب کارباشه👺

دقیقا به چی این دلتو خوش کردی!؟ خداوکیلی ادم خسیس زبون نفهم تو یه لول دیگ اذیت میکنه

جهیزیم بزرگا مونده

قسطا وام ازدواج و مونده

کاره رو به روی خونمون بود تازه شب بابام نیومد دنبالم

حقوق دو روزمم پودر شد رفت ، وایسادم همه کار انجام دادم اونجا تو رستوران

جهیزیم بزرگا مونده قسطا وام ازدواج و مونده کاره رو به روی خونمون بود تازه شب بابام نیومد دنبالم حقوق ...

شوهرت پس چکار میکنه؟ چرا خرجی نمیده اخه!؟ واقعا ما چقد گناه داریم ک تو یه زمانی به دنیا اومدیم ک یذره تستسترون تو وجود ۶۰درصد اقایون نیست ادم دلشو ب چی اینا خوش کنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792