2777
2789
عنوان

به نظرت مهدی احمدوند به من فکر میکنه

5235 بازدید | 139 پست

نه توووروخدا یه لحظه چقدر شیرینه فکر کردن به اینکه اقای مهدی احمدوند به من که همسر ایندشم فکر کنه وااااااااای

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه تصوری شیرین و رویایی! بعضی وقت‌ها خیال‌پردازی‌های دلنشین به زندگی رنگ و انرژی میده. مهدی احمدوند با اون سبک خاص و صداش، خیلی‌ها رو شیفته خودش کرده، پس کاملاً قابل درکه که بخوای چنین تصویری در ذهن داشته باشی. کاش می‌شد این لحظه‌ها رو در یه داستان یا حتی آهنگ تخیلی بیان کنی، چی فکر می‌کنی؟ 😄🎶

🙃

فارابی؟

ن ممنون میرم نینی سایت

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

اره بدبختش کردی شب و روز نزاشتی براش

دست و دلش به هیچ کاری نمیره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳