اگر یه نفرو دوست داشته باشید مرد خوبی باشه ولی خونه ماشین نداشت باشه ب مرور میگیره یعنی با سختی ، یکی هم بیاد خواستگاری شناخت کامل از خانواده و خودش داشته باشید وضع مالی خوبی هم داره همه چیش تکمیله،کودوم انتخاب میکردید؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من با اولی ازدواج کردم ولی برگردم عقب با دومیچون فکر میکردم خوبه ولی هم بی پوله هم اخلاقش عوض شو
از این ور وجدانم قبول نمیکنه وسط راه ولش کنم اونم ک سربازه سختی سربازی ولش کنم، از ی ورم امید ندارم خانوادش تو یه شهر دیگ هستن هیچی نداره خودش میگ بیام ماشین و یکم دارم ک بیام خاستگاری ولی من امیدی ندارم
نه عزیزم دومی بهتره به اون بنده خدام بگو از قکرت بیاد بیرون گناه داره
بهش گفتم ، گفتم منطقی فکر کن گفتم تو نینتونی یعدفه هم زمان از سربازی بیای خاستگاری زندگی سختی البته سنش کمه ۲۲ سالشه بهش گفتم تو تا ۲۷ سالگی میتونی کار کنی بهتدین چیزارو برای خودت بگیری ولی من ک سنم ۲۰ تا ۲۷ اینا صبر کنم معلوم نی تو بیای یا نه هیچکی دیگ نمیاد خواستگاری من میگن سنش بالاعه