سال ۹۷ میتونستم تهران خونه نقلی تک خواب بخرم. دوست خنگم راهنمایی اشتباه کرد که بیا مسکن مهر پرند ۷۰ متری بخر... یعنی تهران چنان رشدی کرد که تا چندسال تو بیابونای پرند موندگار شدم بعد با بدبختی فروختمش و تونستم اسلامشهر یه نقلی تک خواب بخرم. حالا میخواستم بفروشم و یکم روش بزارم ۲خوابه تو یافت اباد بخرم دیدم اسلامشهر ثابت مونده و تهران منفجر شده . اخه من کی میتونم تو تهران یه ۲خوابه بخرم پس؟ پیر شدم رفت... مگه ملک راکد نبود؟؟؟؟ چطور حومه تهران روش نرفته یک میلیون...چرا اینستا میگن ملک مرد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
سمت کاشانی . ۲۰ سال ساخته ... کلا اینجا خونه هاش رشد نداشته حتی نوساز ها..... اما تهران تو این یک ماه اخیر ترکیده قیمتاشو تو دیوار دیدم هنگ کردم. تا یک ماه پیش اینجوری نبود قیمتش
گلم شما اطرافو با خود تهران مقایسه میکنی صددر صد باید نصف همون پول ک داری بذاری رو پولت ک بتونی پایین شهر بخری
چون اطراف تهران محیطاش جالب نیست کار نیست فک کن کارت تهرانه خونت اسلامشهر روزی سه تا چهار ساعت فقط تو راهی اتباع اطراف تهران رو صاحاب شدن
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد