2777
2789
عنوان

چرا ملک تو حومه گرون نمیشه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 62 پست
دلت خوشه ها

حالا من همون ۷۰۰/۸۰۰تومن هم نداریم ها😂😂

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

سمت کاشانی . ۲۰ سال ساخته ... کلا اینجا خونه هاش رشد نداشته حتی نوساز ها..... اما تهران تو این یک ما ...

مبارکتون باشه

آخه سمت قائمیه تازه ساز الان متری ۴۰ تومن به بالاست

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من یه یه خواب تو تهران دارم همین لحظه میتونم یه دوخواب بگیرم ولی نمی کنم مسکن بازار نداره تو رک ...

کی گفته. کجای تهرانی. خونه مادرم تو تهرانسر یک ماه پیش ۵ میلیارد بود . الان توی یک ماه شده ۷ میلیارد .. ۲خوابه است تهرانسر  برج

میخوام بخرمسه خواب میخوام

به سلامتی

سمت قائمیه از متری ۳۲ تومن به بالاست

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

تهران خونه با ۷۰۰/۸۰۰تومن چیزی هست برا گرفتن؟!😂

🫤🫤🫤رهن میتونی بکنی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

میتونم اسلامشهر ۲خواب بخرم اما قصدم تهران بود . اینجا ارازل زیاد داره و ادماش خیلی مغرورن بدم میاد

سمت قائمیه بد نیست خوبه

من خودم یافت آبادم البته مستاجرم

پرند اشتباه خونه خریدن مگر نخوای بفروشی یا واقعا مفت بخری مفت بفروشی 

یا بخوای خودت توش سکونت کنی 

وگرنه یه عالمه خونه خالی داره که همه هم میخوان بفروشن

من همسرم سال ۹۳ توی استیجاری محمدیه فکر کنم قبل قزوین، یه واحد خرید که متاسفانه برادرشوهر اصرار کرد و گوش داد ۲۵ ملیون و دو سال بعد مجبور شدیم بفروشیم ۱۰ ملیون ۸۰۰ و فروختیم چون واقعا مجبور بودیم قلبم آتیش میگیره از کاره همسرم ولی خوب گذشت و تجربه شد

حالا من همون ۷۰۰/۸۰۰تومن هم نداریم ها😂😂

با ۷۰۰ تومن خونه که هیچی.. لونه مرغم نمیدن

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

کی گفته. کجای تهرانی. خونه مادرم تو تهرانسر یک ماه پیش ۵ میلیارد بود . الان توی یک ماه شده ۷ میلیارد ...

ستار خانم

بله شده ولی خریدار نیست

تهرانسر صدای هواپیماش دیوانه کننده است

من این خونه رو دویست میلیون خریدم هفت سال پیش الان نزدیک شش میلبارده ولی کو مشتری

میرفتم خونه دوخواب میدیدم نشست میزاشتیم طرف برای پول نقد یک میلیارد زیر قیمت میداد

🫤🫤🫤رهن میتونی بکنی

کجاها مثلا ؟! 

وسط شهر میشه ؟! 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بخاطر اینکه مردم احتمال جنگ میدن بجای ملک طلا یا دلار میخرن زود نقدش کنن و راحت بتونن با خودشون ببرن ...

خب یعنی دارن ملکاشونو میفروشن که اینجوری گرون شده؟؟؟ ملک قیمتش فاجعه شده ۸ میلیارد یه دوخوابه تو تهرانسر شده