2777
2789
عنوان

نمیگه کجا بوده خودم بپرسم ازش

107 بازدید | 17 پست

تو تاپیکا قبلی توضیح دادم چی شده 

الان اصلا به رو خودش نمیاره کجا بوده 

به نظرتون خودم ازش بپرسم یا همچنان بی محلی کنم و سرد رفتار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرتاپیکت ک رفتم هی گفتی تاپیک قبلی نمیدونم هرچی صلاحت اصل کی هس دوستت شوهرت کیه🚶‍♀️

😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️ ببخشید بخدا خیلی طولانی میشه بخاطر همین توضیح نمیدم 

نامزدمه رفته مسافرت از جمعه دیگه جواب پیام منو نداد دیشب خودم بهش پیام دادم امروز صبح ساعت ۱۰ جوابمو داده 

اصلا هم به روی خودش نمیاره 

😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️ ببخشید بخدا خیلی طولانی میشه بخاطر همین توضیح نمیدم نامزدمه رفته مسافرت از جمعه دی ...

توام ب روی خودت نیارببین ی چیزی بگم هیچی رونمیشه ازیه زن پهنون کردیه زن حس شیشمی داره ک مردنمیتونه ازپسش بربیادتوضیح نخاه بزارهروقت خواست زنگبزنه توضیح بده

توام ب روی خودت نیارببین ی چیزی بگم هیچی رونمیشه ازیه زن پهنون کردیه زن حس شیشمی داره ک مردنمیتونه ا ...

سرد باهاش رفتار کنم یا مثل همیشه باشم باهاش؟

حس میکنم اینقد بهش توجه کردم پرو شده 

چرا تایپیک سریالی میزنی؟

اولا چند وقته اومده خواستگاری و در ارتباطین؟

دوما طرف رل نیس ک ی کم زمان بدی ی چی در خودش دیده ک اومده خواستگاری پس اینو بدون این رفتارش ی مشکل اساسیِ بی مسئولیت و پنهون کاره ک خیلی اذیت کننده اس

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

سرد باهاش رفتار کنم یا مثل همیشه باشم باهاش؟حس میکنم اینقد بهش توجه کردم پرو شده

حس ی زن اشتباه نمیکنه کمترزنگ بزن بشین ببین قرارکی دلش تنگ بشه دورنشوولی یه کوشه وایساببین چن درصدتوانشوبرات میزاره صدتوفعلانزارک بعدش بشینی غصه بخوری الان زن وشوهراهم صدشونوبراهم نمیزارن توک فعلاهنوزاولیشی

چرا تایپیک سریالی میزنی؟اولا چند وقته اومده خواستگاری و در ارتباطین؟دوما طرف رل نیس ک ی کم زمان بدی ...

خب هروقت اتفاق میوفته من میام تاپیک میزنم 😂

سه ماهی میشه 

چجوری بهش بگم این رفتارش درست نیست 

اصلا بهش بگم یا کلا بیخیالش بشم ؟