magical_chicaa مدیر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 301 عنوان نمیگه کجا بوده خودم بپرسم ازش | مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 17 پست تو تاپیکا قبلی توضیح دادم چی شده الان اصلا به رو خودش نمیاره کجا بوده به نظرتون خودم ازش بپرسم یا همچنان بی محلی کنم و سرد رفتار کنم؟ 1404/01/10 | 14:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیسسسسسسسس عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 3762 آره واقعا راستم میگی پیش خودش میگه چقد دختره فضوله دقیقن ببین اسی توهنوزاول راهی خودتوخسته نکن نه روحتونه قلبتونه ذهنتوتوحالاحالابایدلذت ببری اززندگی توروخداهنوززودخودتوهول بدی تومشکلات
magical_chicaa مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 301 حس ی زن اشتباه نمیکنه کمترزنگ بزن بشین ببین قرارکی دلش تنگ بشه دورنشوولی یه کوشه وایساببین چن درصدتو ... باشه عزیزم 🌻راستم میگی صدمو واقعا براش گذاشتم هیچجوره کم کاری در حقش نکردم یکم باید برم تو حاشیه ببینم اصلا جایگاهی تو زندگیش دارم
فسقل_قلبش عضویت: 1403/12/24 تعداد پست: 1112 خب هروقت اتفاق میوفته من میام تاپیک میزنم 😂سه ماهی میشه چجوری بهش بگم این رفتارش درست نیست اصلا بهش ... باید منطقی و رک و مستقیم بدون دعوا و بحث بهش بگیاین رفتار اصلاااا درست نیس و ب هیچ عنوان نباید نادیده اش بگیریقصد طرف از آشنایی با شما ازدواجه ن دوستی ک بگیم ولش کن تازه ۳ ماهه باهاش آشنا شدی من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...
فسقل_قلبش عضویت: 1403/12/24 تعداد پست: 1112 البته اینم بگم تا حالا همچین رفتاری نداشته نداشته ولی از الان داره نشون میده من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...