2777
2789
عنوان

دخترا بیایین

150 بازدید | 30 پست

با دوست پسرم چهارروزه حرف نمیزدیم ومنو بلاک کرده بود و ساعت ۱۰ دوبار زنگ زده بود من واقعا متوجه نشده بودم

بعدش کلی زنگ زدم ازقصد جواب نداد چون فکرمیکرد من ازقصد جواب ندادم وتلافی کرد

ساعت ۱۱ پیام دادم ک تماس گرفته بودی گوشیم بیصدا بود

اونم نوشت تماس میگیرم فردا شب بخیر

منم گفتم چرا فردا ؟ کجایی

دیدم جوابی نداد نوشتم شبخوش

و مثل احمقا دوباره زنگ زدم

ک اونم نوشت بلاکت میکنم زنگ نزنی تافردا بزنم

خیلی بهم برخورد خیلی

فردا زنگ زد چه رفتاری داشته باشم ؟ سرسنگین ورسمی صحبت کنم یا چی

کدومش

باهاش قطع رابطه کن اگر میخوای روحت رو داغون نکنه با آیت کاراش که نشون میده به بلوغ عقلی نرسیده

این مشورت من .

خالقمون گفته که دوستی پسر و دختر گناهه و کار شما اشتباهه 

برای خشنودی قلب امام زمان جانمون صلوات بفرستید🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش قطع رابطه کن اگر میخوای روحت رو داغون نکنه با آیت کاراش که نشون میده به بلوغ عقلی نرسیدهاین مش ...

خیلی چیزا گناهه وقتی بزرگان مملکت گناه رو انقدر آشکار و صریح انجام میدن و به چشم هیچکسی نمیاد دوستی دختر و پسر جایی نمیره شما این گناه رو نکنین عزیز کار با بقیه نداشته باشین

زندگی پر حیاهوی پوچ

خدای ما چون صلاح ما رو میخواد حتما هزار تا آسیب و بدی توی دوستی پسر و دختر دیده که حرام کرده 

واقعا کار حال بهم زنیه وقت آدمم هدر میده

خدای ما چون صلاح ما رو میخواد حتما هزار تا آسیب و بدی توی دوستی پسر و دختر دیده که حرام کرده واقعا ک ...

از نظر شما اینجوریه از نظر منم این کار شما بسیار حال بهم زنه🫠🙏🏻

زندگی پر حیاهوی پوچ

خیلی چیزا گناهه وقتی بزرگان مملکت گناه رو انقدر آشکار و صریح انجام میدن و به چشم هیچکسی نمیاد دوستی ...

ببین گلم هر چیزی در جای خودش باید درست بشه 

اینکه اون ها گناه می‌کنند دلیل نمیشه دوستی پسر و دختر هم عادی بشه و اشکالی نداشته باشه 

ببین گلم هر چیزی در جای خودش باید درست بشه اینکه اون ها گناه می‌کنند دلیل نمیشه دوستی پسر و دختر هم ...

نظرتونو به زور به خورد دیگران ندین از نظر شما اشتباهه باشه درسته شما درست میگین ولی قرار نیست به دیگری بگین که فلانی کارت اشتباهه انجامش نده گناهش به پای خودش ثوابش به پای خودش هرکس رو تو قبر خودش میزارن کاری به دوس پسر و دختر ندارم نظرتونو به زور تو مغز کسی نچپونید برای خودتون نگه دارین🫶🏻

زندگی پر حیاهوی پوچ

از نظر شما اینجوریه از نظر منم این کار شما بسیار حال بهم زنه🫠🙏🏻

من نظر شما برام مهم نیست 

امر به معروف و نهی از منکرم رو انجام میدم 

دیگه خود دانی تشخیص  راه  درست از غلطم که خدا مشخص کرده 

ببین میدونم خیلی سخته چون من خودمم طاقت نمیارم ولی تجربه هربارم اینو بهم فهمونده که اگه بی محلی کنم درست میشه 

تو اینجور مواقع باید یجوری نشون بدی که انگار بود و نبودش فرقی برات نداره تا بیشتر پاپیچت بشه 

چند وقته باهمید؟ 

خیلی آویزونشی ولش کن اهمیت نده انقدر پیگیرش نباش

من فقط دوسش دارم

اولا اصلا پیگیرنبودم و ازاین موضوع عصبی بود ک انگار توپسری من دختر

اما دیگ نمیخوام خیلی ب پاش بپیچم ولش کن

نظرتونو به زور به خورد دیگران ندین از نظر شما اشتباهه باشه درسته شما درست میگین ولی قرار نیست به دیگ ...

نه اتفاقا این جمله که هر کس رو در قبر خودش میزارن خیلی اشتباهه عزیزم چون که کارهای خوب انسان ها تاثیر مثبتش رو روی انسان های دیگه میزاره کارهای بد انسان ها هم تاثیر بدش رو روی انسانهای دیگه میزاره مثلا وقتی یکی  دعا میخونه یا نماز میخونه اثر خوبش تا چند تا خونه ی اونورترش میره اگر هم کسی گناه کنه اثر بد و تاریک گناهش روس اطرافیانش هم تاثیر میزاره 

بعدشم مثلا همین دوستی پسر با دختر باعث میشه جامعه فروپاشی خانواده ها و دراصل فروپاشی جامعه میشه 

خودسازی رو باید از خودمون شروع کنیم 

من فقط دوسش دارماولا اصلا پیگیرنبودم و ازاین موضوع عصبی بود ک انگار توپسری من دختراما دیگ نمیخوام خی ...

میفهمم ببین اونموقعی که بهت گفت فردا زنگ میزنم الان نه اصلا نباید جوابشو میدادی تو رفتی پیام دادی بهش هیچ زنگ هم زدی خب کارت کاملا اشتباه بود 

زندگی پر حیاهوی پوچ