2777
2789
عنوان

دخترا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 30 پست
ببین میدونم خیلی سخته چون من خودمم طاقت نمیارم ولی تجربه هربارم اینو بهم فهمونده که اگه بی محلی کنم ...

دوهفته 

تو قطار اشنا شدم رئیس قطار بود

قسمت بانوان نشسته بود ومن دقیقا پشت این یارو

همش نگام میکرد خلاصه ی کوچولو مونده بودبرسم شروع کرد صحبت کردن و...

ففز دوروزاول دعوا نداشتیم بعد ۱۰ روزدعوا بود هرروز

بشدت ادم مغروریه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم ببین اونموقعی که بهت گفت فردا زنگ میزنم الان نه اصلا نباید جوابشو میدادی تو رفتی پیام دادی به ...

اره ازاشتباه هم اونور احمقااانه بود فقط دارم خودمو فحش میدم بابت این سبک مغزی ک ب بارآوردم

نه اتفاقا این جمله که هر کس رو در قبر خودش میزارن خیلی اشتباهه عزیزم چون که کارهای خوب انسان ها تاثی ...

درسته مثلا خود سازی میتونه از نگه داشتن نظر شخصی برای خودمون شروع بشه

همه چیز نماز و روزه و عبادت نیست دنیا فراتر از این چیز هاست انسانیت فراتر از این هاست بهتره با چشمای باز ببینیم که چه چیزی باعث فروپاشی خانواده و جامعه میشه یا شده خدا بخشنده هست اگر ما انسان ها بزاریم خدا در جای خودش قضاوت کنه و ما قاضی گری نکنیم 

زندگی پر حیاهوی پوچ

اره ازاشتباه هم اونور احمقااانه بود فقط دارم خودمو فحش میدم بابت این سبک مغزی ک ب بارآوردم

اینجوری نگو اون لحظه به نظرت کار درست همون بوده خب

ولی ازین به بعد سعی کن سفت و سخت برخورد کنی ناراحت نشیا ولی این آدم به نظر نمیاد تصمیم به موندن داشته باشه 

زندگی پر حیاهوی پوچ

اینجوری نگو اون لحظه به نظرت کار درست همون بوده خبولی ازین به بعد سعی کن سفت و سخت برخورد کنی ناراحت ...

هعی اره واقعا:)))

اره واقعا نمیخوام دیگ خودمو یشکنم 

اره خودمم حس میکنم واقعا

گذر زمان فقط میدونه.....

درسته مثلا خود سازی میتونه از نگه داشتن نظر شخصی برای خودمون شروع بشههمه چیز نماز و روزه و عبادت نیس ...

من قضاوت نمیکنم 

من دارم حرف خدا رو میزنم که گفتم امر به معروف و نهی هم منکر کنید یعنی تو بیشتر از خدا که عاقل ترین عاقل هاست و خودش خالق تموم خوبی ها و عقله  و آدم ها رو آفریده  صلاح بنده هاش رو میدونی که  میگی بی حجابی و دوستی دوتا نامحرم باهم باعث فروپاشی جامعه نمیشه؟

ببین عزیزم درسته دلایل دیگم داره فروپاشی جامعه ولی بی حجابی و ارتباط نامحرم ها هم دوتا از دلیل هاش هی 

نه اتفاقا نظر دیگران اگر حق و درست باشه باید پذیرفته بشه 

برای خشنودی قلب امام زمان جانمون صلوات بفرستید🥰

هعی اره واقعا:)))اره واقعا نمیخوام دیگ خودمو یشکنم اره خودمم حس میکنم واقعاگذر زمان فقط میدونه.....

انشالله هرچی که صلاحته همون برات پیش بیاد غصه نخور 

خودمم ۷ روزه حرف نمیزنم باهاش😄

نه ایشون اومد نه من رفتم

زندگی پر حیاهوی پوچ

درسته مثلا خود سازی میتونه از نگه داشتن نظر شخصی برای خودمون شروع بشههمه چیز نماز و روزه و عبادت نیس ...

ببین عزیزم من قصدم دعوا کردن با شما یا تحمیل نظرم به شما نیست من فقط دارم امر خالقم رو انجام میدم (امر به معروف و نهی از منکر,) 

انشالله هرچی که صلاحته همون برات پیش بیاد غصه نخور خودمم ۷ روزه حرف نمیزنم باهاش😄 نه ایشون اومد نه ...

ممنونم عزیزم همچنین برای تو

واقعا پسرا پرنسس شدن جاشون بادختراعوض شده:|

من قضاوت نمیکنم من دارم حرف خدا رو میزنم که گفتم امر به معروف و نهی هم منکر کنید یعنی تو بیشتر از خد ...

من منکر عظمت خدا نشدم گل😄

مشکل اینجاست که حق نیست حرفا و نظرات افرادی مثل شما البته عذر میخوام فقط بلدید به اسم امر به معروف و نهی از منکر و گفته ی خدا نظرات خودتونو به زور به خورد دیگران بدین درحالی که کسی که حجاب نداره یا با نامحرم ارتباط داره ممکنه بیشتر از شما خوبی و ثواب پای اعمالش نوشته شده باشه

زندگی پر حیاهوی پوچ

ببین عزیزم من قصدم دعوا کردن با شما یا تحمیل نظرم به شما نیست من فقط دارم امر خالقم رو انجام میدم (ا ...

باش عزیز دلم هرجور راحتی چون بحث ما قرار نیست به نتیجه برسه

زندگی پر حیاهوی پوچ

ممنونم عزیزم همچنین برای توواقعا پسرا پرنسس شدن جاشون بادختراعوض شده:|

پرنسس که خوبه برای اینا دیگه باید خودمون آستین بالا بزنیم گردنشون بگیریم😀

زندگی پر حیاهوی پوچ

من منکر عظمت خدا نشدم گل😄مشکل اینجاست که حق نیست حرفا و نظرات افرادی مثل شما البته عذر میخوام فقط ب ...

یا علی   شما العان دارید توجیه گناه میکنید که اونم گناه هست یعنی نه تنها از گناهت پشیمون نیستی بلکه داری توجیهشم میکنی

ببینید نظر شما خیلی غلطه و اصلا خدا که گفته بی حجابی و دوستی با نامحرم بده نمیاد ثواب بنویسه به خاطر گناه 

بعدشم خدا خودش وعده عذاب داده به اونایی که بی حجاب هستند یا با نامحرم ارتباط دارند و به شدت از اینکارها منع کرده