خانما خیلی تو فکر اینم بریم یه شهر دیگه زندگی کنم به نظرتون مهاجرت خوبه میخام برم رشت زندگی کنم الانم گیلانم ولی خب یه شهر کوچیکتر (رضوانشهر زندگی میکنم) فقط نگرانم دخترم آسیب نبینه چون خیلی وابسته به خواهرامه و دوسه تا از دوستاش که الان نزدیک ده ساله باهم دوستن
شهر بزرگ برای آینده بچت بهتره ، مدارس خوب و امکاناتش بیشتره ، نگرا نباش بچه ها زود دوست پیدا می کنن و خودشونو وفق میدن
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
من خودم بعد ازدواج اومدم شهر بزرگتر از همون بچگی مامانم میگفت تو همیشه کنار من نیستی به فکر کارو پیشرفت خودت باش منم راحت کنار اومدم به نظرم به شخصیت خودتون وبچه شما برمیگرده اگه میخواین مستقل بار بیاد از همون بچگی یاد بدید زیاد وابسته نباشه
شهر بزرگ برای آینده بچت بهتره ، مدارس خوب و امکاناتش بیشتره ، نگرا نباش بچه ها زود دوست پیدا می کنن ...
مثلا یکیش مدارس تیزهوشان که خیلی از شهرهای کوچک ندارن
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار