2777
2789
عنوان

مهاجرت

352 بازدید | 37 پست

خانما خیلی تو فکر اینم بریم یه شهر دیگه زندگی کنم به نظرتون مهاجرت خوبه میخام برم رشت زندگی کنم الانم گیلانم ولی خب یه شهر کوچیکتر (رضوانشهر زندگی میکنم) فقط نگرانم دخترم آسیب نبینه چون خیلی وابسته به خواهرامه و دوسه تا از دوستاش که الان نزدیک ده ساله باهم دوستن 

درکل به نظرتون مهاجرت خوبه؟؟

شهر بزرگ برای آینده بچت بهتره ، مدارس خوب و امکاناتش بیشتره ، نگرا نباش بچه ها زود دوست پیدا می کنن و خودشونو وفق میدن

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فکر میکنید زندگی در شهر بزرگ خوبه؟

میدونی شهر بزرگ و کوچیک برام مهم نیست 

اینجا شرایط درس خوندن واقعاا خوب نیست یعنی استادای خوبی نداره مدرسه هاش معلمای خوبی ندارن ولی خب میدونم‌که رشت واقعا استادای خوبی داره مدرسه های خوبی داره

شهر بزرگ برای آینده بچت بهتره ، مدارس خوب و امکاناتش بیشتره ، نگرا نباش بچه ها زود دوست پیدا می کنن ...

همین درس خوندن خیلی برام مهمه اینجا سالی تهش ۱۰ تا پزشکی و ایناا بیاره که اکثراشونم میرن شهرای دیگه کلاس و اینا

اگه فک میکنی که پیشرفت خانواده و بچت توی رفتن به شهر بزرگه انجامش بده می ارزه 

برا مهاحرت بستگی داره با چه هدفی بری اگه برنامه ریری شده باشه بنطرم که بهتر از شهر کوچیک هس

اگه فک میکنی که پیشرفت خانواده و بچت توی رفتن به شهر بزرگه انجامش بده می ارزه برا مهاحرت بستگی داره ...

خودم معلمم اونجا میتونم تو مدرسه بهتری تدریس کنم واسه دخترمم خیلی خوبه شرایط درسیش ولی میترسم 

دلم تنگ شه دوری خانواده و اینا

من خودم بعد ازدواج اومدم شهر بزرگتر از همون بچگی مامانم میگفت تو همیشه کنار من نیستی به فکر کارو پیشرفت خودت باش منم راحت کنار اومدم به نظرم به شخصیت خودتون وبچه شما برمیگرده اگه میخواین مستقل بار بیاد از همون بچگی یاد بدید زیاد وابسته نباشه

شهر بزرگ برای آینده بچت بهتره ، مدارس خوب و امکاناتش بیشتره ، نگرا نباش بچه ها زود دوست پیدا می کنن ...

مثلا یکیش مدارس تیزهوشان که خیلی از شهرهای کوچک ندارن

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
من خودم بعد ازدواج اومدم شهر بزرگتر از همون بچگی مامانم میگفت تو همیشه کنار من نیستی به فکر کارو پیش ...

همین دیگه خیلی وابسته به خواهرامه و دوستاش  

خودمم اینطوریم خیلی به خانواده وابستم شرط ازدواجمم همین بود که فقط تو همین شهر باشیم

ولی الان خودم به فکر مهاجرتم چون فکر میکنم جای پیشرفتش زیاده

خودم معلمم اونجا میتونم تو مدرسه بهتری تدریس کنم واسه دخترمم خیلی خوبه شرایط درسیش ولی میترسم دلم تن ...

دلتنگی برا مدت کوتاهیه منم خیلی وابسته بودم سختم بود ولی دانشکاه رفتم شهر بزرگ باهاش کنار اومدم ادم مستقلیم شدم

خودم معلمم اونجا میتونم تو مدرسه بهتری تدریس کنم واسه دخترمم خیلی خوبه شرایط درسیش ولی میترسم دلم تن ...

دلتنگی برا مدت کوتاهیه منم خیلی وابسته بودم سختم بود ولی دانشکاه رفتم شهر بزرگ باهاش کنار اومدم ادم مستقلیم شدم

مثلا یکیش مدارس تیزهوشان که خیلی از شهرهای کوچک ندارن

افرین دقیقا من الان اگه بریم رشت میتونم تو مدرسه تیزهوشان درس بدم ولی خب اینجا نداره 

خواهرزادم تو شهر خودمون نمونه میخونه تو مدرسه نمره هاش بیسته ولی نمیتونه تو آزمونهای گاج ریاضی رو بالای ۵۰ درصد بزنه