2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 37 پست
خودم معلمم اونجا میتونم تو مدرسه بهتری تدریس کنم واسه دخترمم خیلی خوبه شرایط درسیش ولی میترسم دلم تن ...

باید برای بدست آوردن چیزای خوب از ی چیزایی دست بکشییی مگه نه؟

🌤لا تَيأَس و أَنتَ تَعلَم أنَّ الله دوماً يخلق نوراً جديداً بعد كلِّ ظَلام ،،🦋  🪐 نااُميد نشو ! وقتى ميدونى خدا هميشه بعد از تاريكى نور جديدی ميسازه ،✨   ៹  · · · • • • • • ✧ • • • • • · · ·️

همین دیگه خیلی وابسته به خواهرامه و دوستاش خودمم اینطوریم خیلی به خانواده وابستم شرط ازدواجمم همین ...

اگه نظر منو میخوای ببین کجا میتونی زمینه پیشرفت خودت وخانوادت فراهم کنی اولش سخته ولی کنار میایی منم توی خانواده ای بزرگ شدم همه چیز برام فراهم میکردن اوایل سخت بود مستقل شدن ولی ارزشش رو داشت هنوز بچه ندارم ولی همیشه به خودم میگم خدا کنه این قدرت رو داشته باشم از یه سنی به بعد بچم بتونه از من جدا بشه حتی بره یه کشور دیگه حال بدی های منو تجربه نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلتنگی برا مدت کوتاهیه منم خیلی وابسته بودم سختم بود ولی دانشکاه رفتم شهر بزرگ باهاش کنار اومدم ادم ...

حالا با خواهرم که داشتم حرف میزدم اونم خیلی علاقه داره باهم بریم رشت زندگی کنیم اگه باهم بریم شاید دلتنگیم کم شه 

چون پسر خواهرم رشت دانشگاه میخونه

اگه نظر منو میخوای ببین کجا میتونی زمینه پیشرفت خودت وخانوادت فراهم کنی اولش سخته ولی کنار میایی منم ...

واقعا اونجا جای پیشرفت خیلی داره ولی خب اینجا از این بیشتر نمیشه موفق شد

من خواهرم تهران دانشگاه میره شابد بشه دوماه هم دیگه رو نبینیم ولی من میگم خوشبخت باشه هر کجا میخواد باشه در عین حال اجازه نمیدم هیچ آدمی به خانوادم توهین کنه هر وقت هم خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد سریع خودمو میرسونم بهش 

حالا فاصله زمانی رضوانشهر تا شهر مثل دو تا خیابون داخل تهرانه اینقدر نگرانی 😂

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

من خودم خیلی آدم وابسته ایم اصن دوست ندارم دخترم اینجوری باشه متاسفانه اونم مثل من احساساتی وابسته اس 

خیلی سعی میکنم مستقل بار بیاد شده یه وقتایی میفرستمش خونه مامانم یا خواهرام یه شب بمونه یا بعضی وقتا چون مدرسشون خوابگاه داره میفرستمش بمونه خوابگاه ولی خب فایده نداره فک میکنم