2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 37 پست
میدونی شهر بزرگ و کوچیک برام مهم نیست اینجا شرایط درس خوندن واقعاا خوب نیست یعنی استادای خوبی نداره ...

ما سالها پیش از شهر کوچک به تهران اومدیم. حالا که همگی درآستانه میانسالی هستیم میگیم خیلی ضرر کردیم. دچار مشکلاتی شدیم که اصلاً لزومی به تحمل آنها نبود. در ضمن ببین رضوانشهر در کنکور منطقه چنده و رشت چند. فیلمهای آموزشی اینترنت خیلی مفید هستن. پسرم از اونا خیلی استفاده میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=377036746]ما سالها پیش از شهر کوچک به تهران اومدیم. حالا که همگی درآستانه میانسالی هستیم میگیم خیلی ضرر کردیم. ...[/QUOTE

رضوانشهر منطقه سه و رشت منطقه یک هستش 

فیلم های آموزشی خیلی نگاه میکنه با استادای مختلف ولی خیلی تاثیر نداره

[QUOTE=377036746]ما سالها پیش از شهر کوچک به تهران اومدیم. حالا که همگی درآستانه میانسالی هستیم میگی ...

منطقه ۳ رو ول کنی بچه رو ببری منطقه ۱. این ظلم به بچس. همین بلا هم سر من اومد. 

متوجه نشدم عزیزم برای چی؟؟

شانس منطقه ۳ در کنکور چند برابر منطقه ۱ هست. اگه هم میخوای بری رشت بذار بچه کنکور بده بعد برو. بچه تا حالا رضوانشهر درس خونده پایه اش در حد همینجاست ورش داری ببری جایی که پایه قوی تر دارن و منطقه ۱ ؟ خوب معلومه کنکور قبول نمیشه. این بلا سر من بیچاره اومد. از بچه های فامیل تو شهرستان دو سر و گردن درسم بهتر بود از منطقه ۴ آوردن تهران منطقه ۱ . اونا الکی الکی رشته های خوب قبول شدن. من خیلی ضعفتر از اونا. بهم ظلم بزرگی شد

شانس منطقه ۳ در کنکور چند برابر منطقه ۱ هست. اگه هم میخوای بری رشت بذار بچه کنکور بده بعد برو. بچه ت ...

آخه رشت هم برم ول نمیکنم بچه رو که کلاس تقویتی و اینا میفرستمش 

خودم تو فکرم بود رضوانشهر درس بخونه ولی بفرستمش زشت کلاس تقویتی و ایناا تا بعد کنکور ببینم کجا قبول میشه