خانما خیلی تو فکر اینم بریم یه شهر دیگه زندگی کنم به نظرتون مهاجرت خوبه میخام برم رشت زندگی کنم الانم گیلانم ولی خب یه شهر کوچیکتر (رضوانشهر زندگی میکنم) فقط نگرانم دخترم آسیب نبینه چون خیلی وابسته به خواهرامه و دوسه تا از دوستاش که الان نزدیک ده ساله باهم دوستن
میدونی شهر بزرگ و کوچیک برام مهم نیست اینجا شرایط درس خوندن واقعاا خوب نیست یعنی استادای خوبی نداره ...
ما سالها پیش از شهر کوچک به تهران اومدیم. حالا که همگی درآستانه میانسالی هستیم میگیم خیلی ضرر کردیم. دچار مشکلاتی شدیم که اصلاً لزومی به تحمل آنها نبود. در ضمن ببین رضوانشهر در کنکور منطقه چنده و رشت چند. فیلمهای آموزشی اینترنت خیلی مفید هستن. پسرم از اونا خیلی استفاده میکنه
شانس منطقه ۳ در کنکور چند برابر منطقه ۱ هست. اگه هم میخوای بری رشت بذار بچه کنکور بده بعد برو. بچه تا حالا رضوانشهر درس خونده پایه اش در حد همینجاست ورش داری ببری جایی که پایه قوی تر دارن و منطقه ۱ ؟ خوب معلومه کنکور قبول نمیشه. این بلا سر من بیچاره اومد. از بچه های فامیل تو شهرستان دو سر و گردن درسم بهتر بود از منطقه ۴ آوردن تهران منطقه ۱ . اونا الکی الکی رشته های خوب قبول شدن. من خیلی ضعفتر از اونا. بهم ظلم بزرگی شد