2777
2789
عنوان

ب دعا و طلسم اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 26 پست

یه کاری کن اگر دعایی یا دستوری چیزی داده بنداز دور و بعد توبه واقعی کن و دیگه سمت این چیزا نرو . حتی شنیدم فا.ل های اینترنتی که برای متولد ماه ها است رو هم نخونید و اثر بدی داره....

فعلا یه مدت صبح که بلند میشی ۴ قل رو بخون و ذکر لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم رو بگو

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا چراباید دوربر فالگیرو دعانویس این بری که نگران این الان باشی که الان برات جن وهمزاد پیدانکنه

اینا همشون نجسن با جن و شیطان سروکار دارن 

خودتون رولطفا درگیر این جورآدم ها نکنید خیلی خطرناکن 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
اصلا چراباید دوربر فالگیرو دعانویس این بری که نگران این الان باشی که الان برات جن وهمزاد پیدانکنهاین ...

فقط راجب ی آدم ک ازش خوشم میومد کنجکاو بودم و دسترسی بهش سخت بود

ببین من چیز بدی در مورد فا. لگیرایی که اسم طرف و مادرشو می پرسن شنیدم... نمی خوام بگم که نترسی... چون خودمم تا سه سال پیش این اشتباهاتو کردم و تمام اون چرت و پرتابی که گفت یا محقق نشد یا برعکس شد!!! اما از همون موقع گذاشتم کنار و از خدا طلب بخشش کردم... کلا فا.ل گرفتن یه نوع شرکه...‌ خداست که فقط از عالم غیب خبر داره. کلا از ته دلت تصمیم بگیر سمتش نری تا خدایی نکرده عواقبش دامنتو نگیره... اصلا هم نترس ... وقتی توکل به خدا کنی اون هیچ غلطی نمی تونه بکنه

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
فقط راجب ی آدم ک ازش خوشم میومد کنجکاو بودم و دسترسی بهش سخت بود

ببین این جور آدم ها دروغ گو هستن اگه هم چیزی بدونن جن براشون خبر میاره درقبالش یه چیزهایی هم ازشون می خوان انجام بدن نعوذبالله زبانم لال  استغفرالله پاره کردن قران نجس کردن قران  وخیلی کارهای بددیگه 

اگه هم چیزی هم بخواین ازخداباید بخواهین خداصلاح بدونه می ده صلاحم ندونه نمی ده جادوگرها ودعانویسا وفالگیرهااگه خیلی زرنگ بودن برای زندگیه خودشون کاری می کردن نه که همشون درمانده هستن فالگیرها و دعانویسا فقط برای پول وتیغ زدن مردم کارمی کنن و بس 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊