2777
2789
عنوان

ب دعا و طلسم اعتقاد دارین

340 بازدید | 26 پست

سلام خانوما من پیش ی خانومی آنلاین ف*ا*ل احساسی گرفتم بعد گفتن همزاد داری و برات دعاگرفتن و از هم خون هاته و...

بعد اسم مادر و اسم خودم با ی عکس خاست منم دادم

بعد دید قانع نمیشم گف دفع همزاد انجام میدم۱و۹۰۰و...گف چ گیری کردم بابچه سروکاردارم اصلا بشین خونه تاآخر عمرت هیچکسیم سمتت نمیاد بخاطر همزاد ک داری منم گفتم باشه الان میترسم از سر لج برام دعایی چیزی نکنه ممکنه اینکاروانجام بده بااسم مادر و...

امس مادر واسم خودتو میخاد ولی عکس نمیخاد اصلا.نه دعا نمیگیره راحت باش

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا مطمئن باشم نره همزاد بیدار کنه یا جن عاشق🤧😭

بابا نمیکنه واقعا بچه ای ها!

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

قبلا اعتقاد داشتم یکم ولی دیگه ندارم..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

عزیزم خود طلسم و جادو وجود داره یاد دادند و یاد گرفتنش حرامه 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

شماتاحالا انجام دادیناخه اینا راه درآمدشونه بخاطر این گفتم تومشکل نندازن ک آدم مجبور بشه بره سراغشون

دفع همزاد نه ولی باطل سحر اینا انجام دادم.نه نمیکنه

از کجا مطمئن باشم نره همزاد بیدار کنه یا جن عاشق🤧😭

نباید اسم مادرتو میدادی با عکست، یه کاری میکنه بری پیشش بگی کمکم کن، جادوگر باشه اگههههه، اگرم سرکاری باشه ک هیچ

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست...