2777
2789

ب مامانم 

درمورد دوست پسرم بعد گف میخواد گولت بزنه اینا فلان شهر دور من نمی‌دم آدم خوبی نیست 

حتما ولگرد هزار تا حرف زد ندیده نشناخته میخواست بیاد خواستگاریم گفتم اول با مامانم حرف بزنم بیاد خواستگاری آشنا شن ولی الان مامانم زد تو گوشم از صبح تا الان یک غذا نمیزارع بخورم تیکه میندازه میگه من همچنین بچه ای بزرگ نکردم تو مجازی عاشق بشه منم دیگه روم نمیشه تو چشماش نگاه کنم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبور باش به نظرم لحن بیانت خوب نبوده

نه گفتم همچنین آدمی هس میاد خواستگاری 

سنش پرسید اینا بعد از اون موقع میگه حتما زن دار فلان بنده خدا از صبح تا شب با من حرف میزنه پسر ۲۱ ساله زن دار داره گولت میزنع ندیده طرف 

بعد باز میگه اونا پولدارن ما فقیریم 

بعد الآنم اذیتم می‌کنه میزنع تو گوشم 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

یعنی چی آخه دوست پسر نکنیداینقدگناه تابلاسرمون نازل نشه به فکر اون دنیاتون باشین باباخدامیگه بانامخرم حرف نزنیدمگه شماهاخداروقبول نداریداینقدردل امام زمانمونو به دردنیارن بسه دیگه بسهههههه

بعضی مامانا درک نمیکنن نباید هرچیزیو بهشون گفت

چیکار میکردم:))) میخواستم فقط بیان برا آشنایی نمیزارع 

مامانت درسته تند برخورد کرده

ولی راست میگه

اینا ته نداره... 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

عزیزم مامانت راس میگه 

مگ تو شهر خودتون پسر نیس پشت گوشی از یه شهر دیگ معلوم نیس طرف چیه کیه چیکار

انقد بخاطر شوهر کردن ب هر پسری پا ندین 

ب قران اگ دروغ بگم ما تبریزیم رفیق من با یه پسر اصفهانی رل زده بعد 2 ماه اومدن خاستگاری بدون تحقیق هیچی بله رو گفتن (خانوادشم مث خودش عجله دارن با 17 سال سن ) بعد چن روز معلوم شد پسره متاهله با 20 سال سن 

چرا نمیشه ؟طف حتما یه گیری داره میاد از یه شهر دیگ زن میگیره مگ شهر خودش دختر نیس ؟یا خلافکاره یا معتاده یا متاهله و...

مطمئن باش هیییچ مادری نمیخاد دخترش بدبخت بشه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

عزیزم مامانت راس میگه مگ تو شهر خودتون پسر نیس پشت گوشی از یه شهر دیگ معلوم نیس طرف چیه کیه چیکارانق ...

می‌دونم ولی رفتار مامانم بد اینم زن ندار من مطمئنم شاید آدم خوبی نباشه اونم من نمی‌دونم ولی زن ندار 

بعدش تو یک گروه آشنا شدیم اول رفیق بودیم بعد کم کم من خوشم آمد اون آمد اوکی شدیم 

می‌دونم ولی رفتار مامانم بد اینم زن ندار من مطمئنم شاید آدم خوبی نباشه اونم من نمی‌دونم ولی زن ندار ...

اخه قربونت برم شوهری ک از گروه پیدا بشه شوهر میشه /؟

اصا پسر 21 ساله شوهر میشه ؟

بعدم باور کردی پسره میاد خاستگاری ؟؟؟فک کن  نیاد خاستگاری تو بخاطرش با مادرت داری دعوا میکنی؟

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اخه قربونت برم شوهری ک از گروه پیدا بشه شوهر میشه /؟اصا پسر 21 ساله شوهر میشه ؟بعدم باور کردی پسره م ...

فداتشم چیکار کنم حالم خیلی بد

فداتشم چیکار کنم حالم خیلی بد

من حس میکنم اسمت اشناس قبلا حرف زدیم 

ببین پسرا با جمله ی میام خاستگاریت و قصدم ازدواجه و.. میان جلو 

اگرم 1 درصد بیاد خاستگاری مطمئن بش یه گیری داره ک از شهر خودش زن نمیگیره 

الان طرف بعد 5 سال رابطه خیانت میکنه میره یه دختر دیگ میگیره ..تو چ انتظاری از فضای مجازی داری 

حال بدی نداره ک ..ببین یه امتحان بکن ب پسره الکی بگو ب مادرم گفتم گف باشه بیاد با خانوادش ...بگو توام ب مادرت بگو ب مامانم زنگ بزنه هماهنگ کنه برا خاستگاری 

ببین واکنشش چیه ..اگ جا نزد بیا ب من فش بده 

من حس میکنم شما اعتماد ب نفست پایینه درست حس میکنم ؟

من حس میکنم اسمت اشناس قبلا حرف زدیم ببین پسرا با جمله ی میام خاستگاریت و قصدم ازدواجه و.. میان جلو ...

پایین ک هس

گفت آره شماره خونتون بده