2777
2789

من متعقدم حس عشق نیست و وابستگیه

ولی اگه نبینیش پریشونی

حسودی میکنی حتی اگه ی پشه ماده بره سمتش

نگرانش میشی همیشه

ناراحت باشه تو هم با غمش ناراحتی و خوشحال هم باشه تو هم خوشحالی و ...

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق خوبه ولی دوطرفس، عشق یطرفه پیرت میکنه من 4 ساله عاشق پسر عموم، حتی یبارم باهم تلفنی حرف نزدیم و من انقد سوتی دادم ک مطمنم میدونه دوسش دارم ولی هیچ قدمی بر نمیداره و من همینجور بخاطر اون از تموم خاستگارام رد میشم 

از خیلی سال پیش حسم بهش متفاوت از بقیه بود بعدش فهمیدم عشقهمیدیدمش ضربان قلبم میرفت رو هزارحتی اسمشم ...

منم قبلا اینطوری بودم ولی الان نه چند سال هست دیگ کلا از عشق و...بدم میاد مزخرفه 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

خیلی حس، قشنگیه به شرطی که طرفت لیاقت عشق رو داشته باشه 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

منم قبلا اینطوری بودم ولی الان نه چند سال هست دیگ کلا از عشق و...بدم میاد مزخرفه

باهاش ازدواج کردی؟

من نمیتونم فراموش کنم 

خیلی ساله که دوسش دارم در صورتی که خودم سن زیادی ندارم

یه ادم خیلی معمولیم هست نمیدونم چرا انقدر برام مهمه

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

عشق اخر عاقبت نداره الکی برات ادا درمیاره سو استفاده میکنه از بدنت بعدش گورشو گم میکنه

مطمئنی این عشق بود؟ 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏