2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم عشق یا نه.... قیافه ی معمولی داره... ولی من فکر میکنم زیبا تر از اون نیست... وقتی می خنده... فقط میخوام نگاش کنم.... وقتی نیست دلم براش تنگ میشه... البته تو دوران پریودی هم هستم.... شاید هورمونام جابه جا شده.. که این حسو به همسرم دارم🤦🏻‍♀️😂

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

باهاش ازدواج کردی؟من نمیتونم فراموش کنم خیلی ساله که دوسش دارم در صورتی که خودم سن زیادی ندارمیه ادم ...

نه بابا 🙃منم یه مدت طولانی واقعا عاشقش بودم دقیق همین طوری که همش قلبم تند میزد و دستپاچه میشدم کنارش بعد چند سال حسم از بین رفت چون فهمیدم اون علاقه ای نداره البته از اولش هم معلوم بود نمی‌دونم واقعا بعضی مواقع خوب بود بعضی مواقع نه اونم خیلی معمولی بود جوری که دوستم گفت چطوری از این خوشت اومده 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔