2821
2789

شما خانمی؟ یا آقا؟ 

اگه خانمی ک متاسفم تو این دام افتادین. اگرم اقایین ک راحت تر پذیرفته میشید و کمکتون میکنن. برید دکتر عمومی یا کلینیک 

ولی چون تازه شرو کردید نگران نباشید زود بدنتدن سم زدایی میشع. فقط تحت نظر روانپزشک باش و مشکلات روحی روانیی ک ازشون ب مواد پناه بردیو حل کن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آقام

اقایون معمولا راحت تر تو زمینه اعتیاد پذیرفته میشن. خانم های بد بخت نمتونن علنی کنن. همسر من گرفتار شده. و مث شما تازه تازه نیس از مجردیش تفننی میزده و حالا بیشتر شده. متادون و هرویینم ک تازه اضافه کرده... و من از ایشون ی پسر و دختر توراهی دارم..‌. شرایط روحی و پر استرس و مالی بدی دارم... همسرم و دوست دارم و فقط بخاطر علاقم پاش موندم وگرنه زندگیم غیر قابل تحمله... خلاصه وار بهتون خاستم بخشی از زندگبمو بگم ک خدایی نکرده خودتونو تو دام نندازید. برگشت ب پاکی سخته برادر من و این قابل درکه. اما ادامه نده. همینکه ابنجا اومدی و پرسیدید ک چیکار کنید ینی نمیخاید ادامه بدید. پس برید دکتر. تحت نظر پزشک و روانپزشک زود درمان میشید سم زدایی ی هفته طول میکشه ولی بار روانیشو باید تحت نظر تراپیست باشید.  مواد هیچ نوعش هیچ دردیو دوا نمیکنه. ب والله ک نمیکنه حالش برا چن روزه ی هفته تهش ی ماه. بعدش میکشی ک بدنت درد نکنه. برا حال جدید مجبوری مواد جدیدو امتحان کنی. 😞 

امیدوارم درمان شید