2821
2789

شما خانمی؟ یا آقا؟ 

اگه خانمی ک متاسفم تو این دام افتادین. اگرم اقایین ک راحت تر پذیرفته میشید و کمکتون میکنن. برید دکتر عمومی یا کلینیک 

ولی چون تازه شرو کردید نگران نباشید زود بدنتدن سم زدایی میشع. فقط تحت نظر روانپزشک باش و مشکلات روحی روانیی ک ازشون ب مواد پناه بردیو حل کن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آقام

اقایون معمولا راحت تر تو زمینه اعتیاد پذیرفته میشن. خانم های بد بخت نمتونن علنی کنن. همسر من گرفتار شده. و مث شما تازه تازه نیس از مجردیش تفننی میزده و حالا بیشتر شده. متادون و هرویینم ک تازه اضافه کرده... و من از ایشون ی پسر و دختر توراهی دارم..‌. شرایط روحی و پر استرس و مالی بدی دارم... همسرم و دوست دارم و فقط بخاطر علاقم پاش موندم وگرنه زندگیم غیر قابل تحمله... خلاصه وار بهتون خاستم بخشی از زندگبمو بگم ک خدایی نکرده خودتونو تو دام نندازید. برگشت ب پاکی سخته برادر من و این قابل درکه. اما ادامه نده. همینکه ابنجا اومدی و پرسیدید ک چیکار کنید ینی نمیخاید ادامه بدید. پس برید دکتر. تحت نظر پزشک و روانپزشک زود درمان میشید سم زدایی ی هفته طول میکشه ولی بار روانیشو باید تحت نظر تراپیست باشید.  مواد هیچ نوعش هیچ دردیو دوا نمیکنه. ب والله ک نمیکنه حالش برا چن روزه ی هفته تهش ی ماه. بعدش میکشی ک بدنت درد نکنه. برا حال جدید مجبوری مواد جدیدو امتحان کنی. 😞 

امیدوارم درمان شید  

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز