2821
2789
عنوان

ازازیل

| مشاهده متن کامل بحث + 9050 بازدید | 66 پست
فوضول خودتی😂😂

😂😂به شما بیشتر میخوره😄

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره مرجان خیلی خوب بازی می‌کنه.سرایدار چیکارس؟! متوجه شدم یه نقشی داره چون عروسکها رو اون درست میکنه

سرایداره همونه ک کنار مرجان و مهران بود اونم آشپز ازازیله

سرایدار مهران باهم عروسک ها می‌فروختند و دخترها رو میدزدین

میشه یکم درباره اون سرایدار توضیح بدید؟.. 

و اینکه قسمت دوازدهم سرایدار واقعا کاوه بود؟؟

و چرا اون خانومه که گربه داره رو هم اونجا بسته بود؟ با اون خانومه چه مشکلی داشت؟

میشه یکم درباره اون سرایدار توضیح بدید؟.. و اینکه قسمت دوازدهم سرایدار واقعا کاوه بود؟؟و چرا اون خان ...

من نه راستش چون کامل ندیدم و سر در نمیارم زیاد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

میشه یکم درباره اون سرایدار توضیح بدید؟.. و اینکه قسمت دوازدهم سرایدار واقعا کاوه بود؟؟و چرا اون خان ...

اگه کسی در این باره چیزی میدونه لطفا یکم راهنمایی کنه ، ممنون💕

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز