2821
2789
عنوان

ازازیل

| مشاهده متن کامل بحث + 8914 بازدید | 66 پست
من تا اونجا دیدم که مرجان کشته شد.خیلیم همه قسمت ها رو ندیدم

اهااا برا همون نمیدونید کامل قضیه رو

باز اگه سوالی داشتید در خدمتم

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
اون بدن امیر که اون قدر زخم شده بود مال چی بود؟!

ازازیل اونایی که تسخیر میکنه رو مجبور به یه کارایی میکنه‌. یکی از اون کارام اینه که مجبورشون میکنه با چنگال بدن خودشونو زخم کنن. امیرم اون زمان که تو تسخیر ازازیل بود بدن خودشو زخمی کرده بوده با چنگال

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازازیل اونایی که تسخیر میکنه رو مجبور به یه کارایی میکنه‌. یکی از اون کارام اینه که مجبورشون میکنه ب ...

😬 اون دختر ها که نشون داد همه یه جای تاریک بودن اونا قضیه شون چی بود؟! ببخشید آنقدر سوال پرسیدم 🙈

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

😬 اون دختر ها که نشون داد همه یه جای تاریک بودن اونا قضیه شون چی بود؟! ببخشید آنقدر سوال پرسیدم 🙈

نه بابا راحت باش

اون دخترا رو ازازیل تسخیر کرده بود که براش کار کنن. اونا انگار عقلشونو از دست میدن دیگه. هرکاری ازازیل بخواد براش انجام میدن

از یه طرفم همه اون دخترا، دخترایی هستن که یه جوری با مانی یا شوکا درارتباطن. فکر کنم ازازیل میخواد با دزدیدن یا کشتن اونا پلیس و به شوکا مشکوک کنه و شوکا رو تو دردسر بندازه

نه بابا راحت باشاون دخترا رو ازازیل تسخیر کرده بود که براش کار کنن. اونا انگار عقلشونو از دست میدن د ...

بعد. مهران کی بود؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بعد. مهران کی بود؟!

مهران یه راننده تاکسی ساده بود تو فرودگاه

مرجان قبل از آشنایی با مهران، با ازازیل در ارتباط بود و اومده بود از شوکا انتقام بگیره. تو فرودگاه مهران مرجانو رسونده بود خونه و مرجان بهش پیشنهاد داده بود در ازای پول، یه شب تو خونه شوکا نقش شوهرشو بازی کنه و یه سری کارای دیگه هم براش انجام بده

مهران یه راننده تاکسی ساده بود تو فرودگاهمرجان قبل از آشنایی با مهران، با ازازیل در ارتباط بود و اوم ...

آهان بعد اونو کی کشت؟!

تو قسمت قبلی مرجان بهش چاقو زد که به پلیس لوشون نده

ممنون لطف کردی🌹

اها خوب اون توی دو سه قسمت قبلی گفته شده که من ندیدم 🫠۶۰ رو کلی گفتم احتمالا ۳۰ قسمت باشه ولی کلا د ...

۱۲ تا۱۳قسمت گفتن

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اکانت واگذار شده .تاپیک های قبل از بهمن ۱۴۰۴ متعلق به من نیست در حال پاکسازیشون هستم

دوستدار خربوریدان🙃خود خربوریدان میدونه؟

خربوریدان دیگه نیست ☺️کاربری خربوریدان تعلیق هست و کاربری اوپرا برگشته.بله خودشون از کاربری من اطلاع دارن

امضاشو بخون

😆خدا خیرت بده.بدبختی داریم با این اسم😐