2821
2789
عنوان

وسوسه شدم

735 بازدید | 45 پست

۱۲ سال پیش زمانی که دانشجو ارشد بودم عاشق یکی از همکلاسی ها بودم راستش عاشقش نبودم چون کار مند بود فکر میکردم چ چیزیه سرزنشم نکنید خودم میدونم تخمی بوده هیچ اتفاقی هم نیافتاد خدارو شکر شماره اش هم نداشتم  اقا فهمید  برام مهم نبود تمام شد دانشگاه از هیچ کس خبر داز نبود پسر زن گرفت . اون موقع من بیکار بی پول کلا اوضاع خوبی نداشتم . تا اینکه خودمم کارمندشدم وضعم بهتر شد 

قبل عید با یه اقای خوش قیافه و خوش قد وبالایی رفتیم ماموریت دروغ نگم از اقا خبلی خوشم اومد ولی فهمیدم هم زن داره هم بچه  دیگه نا امید شدم و بی خیال   حتی شیطان هم وسوسه هم مبکرد که خودنمایی چیزی ولی خوشبختانه هیچ انفاقی نیافتاد نهایت ارتباط ما دیدن استوری واتساپ که من اصلا استوری احساساتی نمیزارم و همچنین اینکه تو این عید عمدا کلا استوری نذاشتم یا ممکنه خیلی  وقتها اقا رو هاید کنم 

بعد به خودم گفتم دل من غلط کرد گوه خورد یاد ۱۲ سال پیش بیافت که هیچ نداشتی  هیچ پسری محلت نداد دوما اینکه بیخود کردی  برای یک متاهلی که دوتا بچه داره دلت بلرزه فقط صرف اینکه همسن هستید سوما اینکه اون زن چ گناهی کرده تو خیلی بی جا کردی. یه ادم ساده رو  گول بزنی تو کی هستی مگه  صرفا درد دل بود همین 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آفرین بهت که زندگی زندگی ۳ نفرو خراب نکردی 

انشالله بهترینا برات رقم میخوره

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

نه بنظرم اگر خیلی خوب بودم حتی وسوسه هم نمیشدم سمت اون اقا خوب اون که حتی تو خیالشم بگه نه این چ کا ...

خلاصه ادمیم هممون مهم اینه به موقع فهمیدی و از یه رابطه اشتباه اومدی بیرون 

من بهت افتخار میکنم 

آفرین بهت که زندگی زندگی ۳ نفرو خراب نکردی انشالله بهترینا برات رقم میخوره

انشالا بتونم ادامه بدم چون اقا ابنطور که من از رفتارشم فهمیدم پسر بسیار ساده و خوبی بود و نماز خوان پیج اینستاش چون شمارشو دارم برام بالا اومد  پیجش باز بود نگاه کردم همسر بسیار ساده  ای داشت  گفتم نه  فالو میکنم نه‌ لایک مهم نیست که پیج منو دیده چون پیج من خصوصی ‌