2777
2789
خوبه پس.فکر میکردم حقوق معلما خیلی کمتره

من ترددی محسوب میشم کلا ۲۵ درصد از حقوقم کم میشه ولی برا بچه ها خوابگاه ۴۵ درصد 

احتمالا حقوق منم به هشت یا نه میرسه از اردیبهشت ماه ، من چون بدهی داشتم قسط بندی کردن برام 

بنظرم خوبه 

من ترددی محسوب میشم کلا ۲۵ درصد از حقوقم کم میشه ولی برا بچه ها خوابگاه ۴۵ درصد احتمالا حقوق منم به ...

آره واقعا جدیدا بهتر حقوق میدن 

قبلا خیلی کمتر از این میدادن

مگه میشه بارون بباره ولی ...دل هیشکی واسه کسی تنگ نشه🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره مثلاً میبینی بدی آب و هوا میشه تعطیل میکنن جا ما که هوا گرمه به جا سه ماه تعطیلی چهار ماه تعطیلی ...

خوشبحالتون واقعا بنظرم خیلی شغل خوبیه من جدیدا به معلمی علاقه پیدا کردم 

خداکنه من امسال دبیری زیست یا شیمی بیارم🥺🤩

خوشبحالتون واقعا بنظرم خیلی شغل خوبیه من جدیدا به معلمی علاقه پیدا کردم خداکنه من امسال دبیری زیست ی ...

ایشالله قبول بشی 🥹 دوست دارم وقتی قبول شدی بیای زیر همین تایپیک خبر قبولی بهم بدی 

تلاش کنی قطعا می‌رسی ✨

ایشالله قبول بشی 🥹 دوست دارم وقتی قبول شدی بیای زیر همین تایپیک خبر قبولی بهم بدی تلاش کنی قطعا می‌ ...

ممنونم از دعای قشنگت 😍🥺

آخراشه دیگه 🤕

چشم اسم کاربریتو دارم انشالا بعد قبولی بهت خبرش رو میدم

حسابدارم 15 خداروشکر راضیم. جدا از مسئله مالی به ادم اعتمادبنفس میده تواجتماع جایگاه خودتو داری من به شخصه باتمام سختی ها هم کاربیرون هم خونه ولی لذت میبرم

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
انلاین شاپ دارم ماهی +20

سلام 

انلاین شاپ چی دارین 

منم دوست دارم تابستون انلاین شاپ لباس یا لباس مجلسی پینترستی بزنم

به نظرتون خوبه یا نه ؟

از ماست که بر ماست