machu مدیر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 2493 عنوان خانمای شاغل | مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 68 پست شغلتون چیهدرامد ماهانتون چقدر راضی هستید از شغلتوناگه نصیحتی هم دارید برای ی دختر که میخاد شاغل بشه بگین❤️ از ماست که بر ماست 1404/01/09 | 01:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانموکیلاینده عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 1184 خوبه پس.فکر میکردم حقوق معلما خیلی کمتره من ترددی محسوب میشم کلا ۲۵ درصد از حقوقم کم میشه ولی برا بچه ها خوابگاه ۴۵ درصد احتمالا حقوق منم به هشت یا نه میرسه از اردیبهشت ماه ، من چون بدهی داشتم قسط بندی کردن برام بنظرم خوبه
عاشقbaron عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 829 من ترددی محسوب میشم کلا ۲۵ درصد از حقوقم کم میشه ولی برا بچه ها خوابگاه ۴۵ درصد احتمالا حقوق منم به ... آره واقعا جدیدا بهتر حقوق میدن قبلا خیلی کمتر از این میدادن مگه میشه بارون بباره ولی ...دل هیشکی واسه کسی تنگ نشه🥺
خانموکیلاینده عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 1184 آره واقعا جدیدا بهتر حقوق میدن قبلا خیلی کمتر از این میدادن آره مثلاً میبینی بدی آب و هوا میشه تعطیل میکنن جا ما که هوا گرمه به جا سه ماه تعطیلی چهار ماه تعطیلی داریم
عاشقbaron عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 829 آره مثلاً میبینی بدی آب و هوا میشه تعطیل میکنن جا ما که هوا گرمه به جا سه ماه تعطیلی چهار ماه تعطیلی ... خوشبحالتون واقعا بنظرم خیلی شغل خوبیه من جدیدا به معلمی علاقه پیدا کردم خداکنه من امسال دبیری زیست یا شیمی بیارم🥺🤩 مگه میشه بارون بباره ولی ...دل هیشکی واسه کسی تنگ نشه🥺
خانموکیلاینده عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 1184 خوشبحالتون واقعا بنظرم خیلی شغل خوبیه من جدیدا به معلمی علاقه پیدا کردم خداکنه من امسال دبیری زیست ی ... ایشالله قبول بشی 🥹 دوست دارم وقتی قبول شدی بیای زیر همین تایپیک خبر قبولی بهم بدی تلاش کنی قطعا میرسی ✨
عاشقbaron عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 829 ایشالله قبول بشی 🥹 دوست دارم وقتی قبول شدی بیای زیر همین تایپیک خبر قبولی بهم بدی تلاش کنی قطعا می ... ممنونم از دعای قشنگت 😍🥺آخراشه دیگه 🤕چشم اسم کاربریتو دارم انشالا بعد قبولی بهت خبرش رو میدم مگه میشه بارون بباره ولی ...دل هیشکی واسه کسی تنگ نشه🥺
خانموکیلاینده عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 1184 ممنونم از دعای قشنگت 😍🥺آخراشه دیگه 🤕چشم اسم کاربریتو دارم انشالا بعد قبولی بهت خبرش رو میدم انشاالله 🥹✨
کدوتنبل0 عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 296 حسابدارم 15 خداروشکر راضیم. جدا از مسئله مالی به ادم اعتمادبنفس میده تواجتماع جایگاه خودتو داری من به شخصه باتمام سختی ها هم کاربیرون هم خونه ولی لذت میبرم بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
machu مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 2493 انلاین شاپ دارم ماهی +20 سلام انلاین شاپ چی دارین منم دوست دارم تابستون انلاین شاپ لباس یا لباس مجلسی پینترستی بزنمبه نظرتون خوبه یا نه ؟ از ماست که بر ماست