2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت بشم انشالله هرچی از خدا میخوای همون بشه شمام برای من دعا کن❤️

سلام عزیزم در چه حالی چخبر 

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿

سلام عزیزم در چه حالی چخبر

سلام گلم فعلا ک منتظرم تعطیلات تموم بشه دکتر کفته پنج شنبه برات سونو مینویسم ده روز دیگ انجام بدع 

خیلی استرس دارم😔

خداکنه قلبش تشکیل بشه نفس راحت بکشم 

عزیزم بنظرت زود بوده ک کیسته زرده تشکیل نشده بوده ؟؟؟

عزیزم ی سوال دیگه ام دارم من شکمم نبض میزنه امروز یبار عصری نبض زد کنار نافم سمت چپ و بیارم الان که ...

نبض میزنه دیگه عزیزم 

خونرسانی به جنین بیشترکه میشه احساس نبض توی انگشت دستا احساس میکنی😍

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿

مبارکه عزیزکم.دعام میکنی منم این ماه مامان شم😔😔کلی گریه کردم 😭

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

الهیییی امین 🙏🙏🙏🙏🙏

الهیییی امین 🙏🙏🙏🙏🙏

الهیییی امین 🙏🙏🙏🙏🙏

مرسی عزیزممممم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

انشالله هرچی از خدا میخوای همون بشه انشالله خدا بچه سالم و صالح بهتون بدع

قربونت برم الهی ک خدا نی نی تو بزات نگه داره .انشالله یه حق فاطمه زهرا نی نی بعد ۹ماه سالم بیادبغلت