2777
2789
عنوان

مشهدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 70 پست

من 20 عروسیمه اگه خدابخواد خیلی درگیرم فردا حتما باید رزو کنم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

چش

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم عروس ۷۰۰ تومنیش بودم ... بازم میگم ک این ۷۰۰ تومنی با ۱ تومنیش هیچ فرقی از نظر کیفیت نداره ه ...

عزیزم سلام

مانا واسه همراهی هم خوبه؟ من برم 

چقدر نی نی سایت بی در و پیکر شده.متاسفم برای این مدیریت.دیگه هرگز نمیام.ده سال پیش کجا و الان کجا

اون که صد در صد کارش خوبه ... ولی میدنی برای همراهی خیلی زیاده قیمتاش .. همراهی هاش بالای ۱۵۰ ‌ ...

بنظرشما شب بو برم یا مانا؟

عروسی برادرمه اسفندماه

چقدر نی نی سایت بی در و پیکر شده.متاسفم برای این مدیریت.دیگه هرگز نمیام.ده سال پیش کجا و الان کجا

مژگان تتو عالیه

ممنون عزیزم ادرسشم میدی بهم؟

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
هدایت چهارده . حسینی نژاد یک . پلاک پنجاه و شیش .  خبره :   ۰۹۱۵۱۲۱۱۶۹۶ فقدانی:  ۰۹ ...

عزیزم سلاااام 

من واسه عروسی برادرم میخوام برم

بنظرتون خوبه شب بو؟

کدوم یکی از خانمها منو درست کنن بهتره

آره برا آدمای بد قیافه شاید اما خدارو شکر انقد برو رو دارم ک بیشتر ازاین خرج آرایشگاه نکنم

برو فلورا اجي قيمتشون بالاتر از اين حرفاس اما پك هاي متنوع دارن به نظر منم ارايشگاه خيلي گرون پول اضافس

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
عزیزم سلاااام  من واسه عروسی برادرم میخوام برم بنظرتون خوبه شب بو؟ کدوم یکی از خانمها منو در ...

برو عاطفه فکور من پرسنلشم،عروسی خودمم منو درست کرد بگو از طرف من سفارشی کار میکنه،حرفه ای