2777
2789
عنوان

مشهدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 70 پست
واااااای آرایشگاه خوب فقط فقط شب بو وااااقعا عالیه لولو میگیره هلو تحویل میده ..خدا خیرش بده کاراش ا ...

آدرس پلیز

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شب بو کجاست

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
بپرس

آف های لباس زمستونی کی شروع میشه ؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

آره برا آدمای بد قیافه شاید اما خدارو شکر انقد برو رو دارم ک بیشتر ازاین خرج آرایشگاه نکنم

چه اعتماد به نفسی

آرایشگاه های داغون هلو‌ میگیرن‌ لو لو تحویل میدنا

تیکر روز آشناییمونه❤️
من تالارم رویال طلایی هستش آتلیه هم هنوز مشخص نیست

من مشهد نیستم

ولی ۲،۳ سال پیش مشهد اومدم عروسی یه آرایشگاهی رفتم واقعاااا کارش از تهران بهتر بود

بعضی وقتا میگم واسه شینیون برم مشهد برگردم😂

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

اگه واقعا راضی بودی آدرس وشمارشو بوده

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
آف های لباس زمستونی کی شروع میشه ؟

نمیدونم بخدا من اصن از این چیزا بلد نیستم😂

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
نمیدونم بخدا من اصن از این چیزا بلد نیستم😂

منم سالهای زیادی مشهد بودم ،ولی الان یه بنده خدایی ازم پرسیده کی آف شروع میشه بره مشهد خرید ،تاریخشو نمیدونم ،فکر کنم از نیمه دوم بهمن باید باشه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ادری دقیق یادم رفته فقط میدونم تو هدایت حسینی نژاد یک ... شمارشم الان میفرستم ولی حتما سربزن مطمئنم پشیمون نمیشی کاست مژه و لنز و کاشت ناخن و تاج و پاکسازی پوست و همه اینا باخودشه

❤️❤️❤️❤️
منم سالهای زیادی مشهد بودم ،ولی الان یه بنده خدایی ازم پرسیده کی آف شروع میشه بره مشهد خرید ،تاریخشو ...

جدا پس من برم ...کجا هست؟