2777
2789
عنوان

مشهدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 70 پست

اعتماد به نفس نیست واقعیته

خیلی دور از ذهن نیست عزیز اون ارایشگاهایی که شما عرض میکنین من خودم با نصفشون رفیقم که بالا 2 م میگیرن یکیشم خانوم رمضانی خودش بهم گفت ما پول پرسنل و جامونو میگیریم از مشتری نه پول مواد 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

ارایشگاه مانا

هاشمیه ۴۹ پلاک ۳/۱

رفتی بگو میخوام میکاپ کارم حتما خانم هاشمی باشه

کارش حرف نداره مطمعن باش زشت نمیشی خیلی خوبه هم شنیون هم رنگ هم میکاپ

خوش اومدی عشق کوچولوی من  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدرس شب بو رو میخواستم و اونی که گفت 500 عالی درست کردش

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

نگا تو همین گوگلم سرچ کن ارایشگاه شب بو در مشهد خودش ادرس و شمارش میاد .... جز درجه یکایه ...اونقدم باکلاسه ک حدددد نداره ... ارایشاشم گریمی و عالی فقط یه رژ زد رولبم ک قیمت رژ ۷۰ تومن بود . یه لنزی برام گذاشت ک تا ۵ سال میتونم استفاده کنم اینقدم طبیعیه ک الان هرجا میذارم کسی متوجه نمیشه لنزه ... چون همه کاراش کیفیت داره 

❤️❤️❤️❤️

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام خدمت همراهان گرامی کانال به دلیل درخواست مکرر دوستان بابت اطلاع از هزینه خدمات

💄اصلاح با بند 15000

💇کوتاهی مو30000

💆رنگ مو از 30000 به بالا

💆هایلایت و مش با فویل از 5000 تا 10000 برای هر فویل

👰میکاپ و شنیون از 80 تا 200

👱‍♀شنیون تک از 40 تا 90

💄میکاپ تک از 40 تا 90

👰🤵خدمات عروس از 400 تا 1 تومن

عروس نامزدی و 250تا 400

(پک عروس 1 تومانی شامل رنگ و لایت و کاشت و دیزاین ناخن و تاج میباشد)

ممنون از اینکه ما را همراهی میکنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

👉👉👉

https://t.me//manabeauty4

https://t.me/joinchat/AAAAAEGcHsI09OZAfSMrCg

لینک گروه👆👆

خوش اومدی عشق کوچولوی من  
نمیدونم بخدا من اصن از این چیزا بلد نیستم😂

اکثر جاها دیدم ،راهنمایی ،آزادشهر ،جنت...

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اکثر جاها دیدم ،راهنمایی ،آزادشهر ،جنت...

هیوا جان هوا امسال سرد نشده پس احتمالا اف زمستانی تقریبا یکی دو هفته دیگه شروع میشه کارا عید باز میشه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

زی زی خانوم آیدی بده بیام

هیوا جان هوا امسال سرد نشده پس احتمالا اف زمستانی تقریبا یکی دو هفته دیگه شروع میشه کارا عید باز میش ...

اره راست میگی ،ممنون

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

راستی هماهنگ صورت و بدنم انجام میده برات همین شب بو ...فک کن من خودمو تو مجلسم کشتم اینقد ک رقصیدم و اخرشبم کلی تو بغل مامان بابام گریه گردم تازه شبم ک فلان و فلان بعد صبح ک پاشدم از خواب ارایشم اصلا تکون نخورده بود فک کن ....ولی دیگه بعدش مجبوری رفتم حموم خخخ

❤️❤️❤️❤️

خودتم رفتی جاشون . چند تومنش به نظر ت بهتره

راستی هماهنگ صورت و بدنم انجام میده برات همین شب بو ...فک کن من خودمو تو مجلسم کشتم اینقد ک رقصیدم و ...

خب کانال یا شماره ای چیزی داری بهم بدی

اره راست میگی ،ممنون

خواهش میکنم عزیزم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!