2777
2789

قرص ملاتونین رازک ،۳ میلی گرم کسی استفاده کرده برای شما خوب جواب داده یا نه زیر زبانی هست یا نه ،دختره داروخانه گفت باید بخوری ولی پسره گفت زیر زبونیه نمیدونم چکار کنم لطفا جواب بدین از بی خوابی حالت تهوع دارم 

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام، استفاده کردم....با آب میخوردم خوبه بد نیست بستگی به سیستم بدنتون داره برای من معمولی اینجوری ن ...

خوب من الان با آب بخورم یا زیر زبان ؟؟

من حقیقتا خوردم ولی خواب آور نیست آلپرازولام بخور

آلپرازولام خودتون استفاده کردین خوبه ؟؟من یه بار دکتر بهم داد مامانم نزاشت بخورم گفت قرص اعصابه تازه شوهرمم که بدتر از مامانم 😔

آلپرازولام خودتون استفاده کردین خوبه ؟؟من یه بار دکتر بهم داد مامانم نزاشت بخورم گفت قرص اعصابه تازه ...

وای من خارجی‌ش رو میخوردم زانکس اسمش بود مردم تا ترک کردم کارم به ام ای ار با تزریق کشید 

آلپرازولام خودتون استفاده کردین خوبه ؟؟من یه بار دکتر بهم داد مامانم نزاشت بخورم گفت قرص اعصابه تازه ...

من کادر درمانم پس خودم عوارض اینا رو میدونم 

استامینوفن ساده هم عوارض داره 

آلپرازولام نیم بگیر قبل خواب مثلا نیم ساعت یا یک ساعت قبلش بخور 

چیزی نمیشه 

روز نخور چون خواب اوره 

وای من خارجی‌ش رو میخوردم زانکس اسمش بود مردم تا ترک کردم کارم به ام ای ار با تزریق کشید

درسته زیاده روی ش بده 

ولی مصرف کوتاه مدت در حد یک ماه ایرادی نداره تحت نظر پزشک بخور و قطع کن 

روش قطع ش هم اینه مثلا یک هفته نصف میخوری 

هفته بعد یک چهارم 

بعد یک روز در میان 

تا قطع کنی