2777
2789
عنوان

دیدن لک قهوه ای بعد موعد پریود

208 بازدید | 5 پست

سلام خانومت من تازه عضو شدم من تنبلی تخمدان دارم وپریودام سرجاش نیست اما این ماه که باید۲۵دی پریود میشدم الان که ۱ بهمن هستش  نشدم سه روز پیش هنگام پروژه یکم لک یهو های دیدم الان هم وقتی پاک میکنم میبینم چیزی نمیاد حتی نو درهم نذاشتم زیرشکمم درد میکنه یکم بعضی موقع ها و قبلا ها که میخواستم پری بشم درد سینه داشتم ولی این ماه ندارم بنظر تو ن من حامله ام دلم نمیاد بزن بی بی بخرم

منم چند روز عقب زدم لك قهويي ديدم بعد دو روز خوب شد باردار بودم 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دو روز من الان ۳روزه ولی هیچی تو شور تم نمیبینم وقتی پاک میکنم میبینم

منم همين طوري بود 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

زیر شکمم درد میکنه ولی هیچی نیومده خیلی دوس دارم نی نی دار شم برام دعا کنین ایشالله که شما هم زود زود نی نی بیاد تو دلت 

دیروز از جلوی داروخانه برگشتم نتونستم تست بگیرم آخه روحیه ام خراب میشه واقعا خیلی تنهام کاش خدا حرفامونو میشنید