2777
2789
عنوان

کارِ خونه که خیلی راحته ☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 20 پست
تراپیست خوبی انتخاب نکردیمن سالهای خیلی زیادی پیش تراپبست رفتم و هنوزم میرم۶،۷ تا تراپیست عوض کردم ت ...

بله خوب نبودن با این حال چندتا عوض کردم ولی بازم خوب نبودند..

ویژگی تراپیست خوب چیه

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بله خوب نبودن با این حال چندتا عوض کردم ولی بازم خوب نبودند..ویژگی تراپیست خوب چیه

خیلی سوال پیچیده ایه

یعنی یه جواب خیلی بزرگ داره

ولی خلاصه بخوام بگم

اولا تو فقط شنونده یا گوینده نیستی

دوما راهکار دریافت میکنی

سوما در طول جلسات حداکثر از جلسه سوم به بعد تغییرات رو احساس میکنی، میفهمی یه اتفاقی داره میفته، و در طول زمان طولانی تر مثلا ۶ ماه کاملا متوجه پیشرفتت میشی و میفهمی اون ادم سابق نیستی

دقیق اسم پیج خاطرم نیست ولی فک کنم javane group هست اسمش

یه کلینیک روانشناسیه که توی پستاش خیلی راجع به خصوصیات تراپیست خوب حرف زده

نگاهی بهش بنداز شاید برات مفید بود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سوال پیچیده ایهیعنی یه جواب خیلی بزرگ دارهولی خلاصه بخوام بگماولا تو فقط شنونده یا گوینده نیستی ...

یه دنیا ممنون خیلی لطف کردید

💙💙💙💙💙

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

یه دنیا ممنون خیلی لطف کردید💙💙💙💙💙

خواهش میکنم

موفق باشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خواهش میکنمموفق باشی

سلام دوباره

ببخشید شما پادکست از کجا گوش میکنید؟.من کست باکس نصب کردم کار باهاشو بلد نیستم

تراپیست خوبی انتخاب نکردیمن سالهای خیلی زیادی پیش تراپبست رفتم و هنوزم میرم۶،۷ تا تراپیست عوض کردم ت ...

سلام گلم 

میتونی به منم کمک کنی دیروز گوشی که با بدبختی خریدم طلام دادم تا بهش رسیدم شکست دارم دیوونه میشم و جایی هستم حتی نمیتونم گریه کنم یا تنها باشم یا ناراحت باشم دارم خفه میشم حس مردن همه وجودم گرفته 

واقعا دارم جون میدم