2777
2789
عنوان

کارِ خونه که خیلی راحته ☺️

1434 بازدید | 20 پست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دقیقا

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه به منم یاد بدی با چشم باز بخوابمممم🥲

یاد گرفتنی نیست من از بچگی همین بودم

خیره میشدم به یه جا میخوابیدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

سلام وقتتون بخیر

من نظراتتون خیلی عاقلانس خوشم میاد 👍میشه مشورت بخوام؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

سلام وقتتون بخیرمن نظراتتون خیلی عاقلانس خوشم میاد 👍میشه مشورت بخوام؟

سلام

اگه بتونم کمک کنم، حتما

سلاماگه بتونم کمک کنم، حتما

من از یه رابطه سمی اومدم بیرون درواقع طرف مقابلم کات کرد

من از چندماه قبلش تصمیم داشتم کات کنم ولی حس میکردم الان وقتش نیست و.. تا اینکه یه سری اتفاقات افتاد و اون کات کرد ..

اصولا من نباید از کات کردنش ناراحت میشدم چون خودم تصمیمم همین بود اوایل خوب بودم چند روز بعد بدجور بهم ریختم سر خودمو گرم کردم گذشت حالا دوباره چند روزه بدجوری بهم ریختم

مدام ذهنم درگیره

لحظه ای نیست بهش فکر نکنم

امروز دقیقا یکماه گذشت

مدام استرس اینو دارم که نکنه تو خیابون ببینمش (خونمون نزدیکه)

حالم خیلی بده و مدام درگیرم ...

بااینکه خودم میدونم باید تموم میشد ولی همش تصور میکنم وای دیگه هیچوقت قرار نیست ببینمش و..

ما خیلی صمیمی بودیم هر روز همدیگه رو میدیدیم ۵سال بود

روزی نبود همو نبینبم .. اکثر وسایلم اون خریده ..میخوام کتاب بخونم کتابیه که اون خریده، لباس همینطور ... انگار باید کل زندگیمو بریزم دور

میخوام غذا بخورم یادش میوفتم فلان غذا دوست داشت

حس میکنم واقعا طبیعی نیست رفتارم و الان یکماهه چجوری اروم نشدم پس کی💔🤌دیگه

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

طرف من پسر نبود و دختره اینم بگم ...

صمیمی ترین رفیق و همدم روزای سختم

ولی روزگار یجوری کشوند که ما از هم جدا شیم

از یه رابطه عاشقانه پسزو دختر خیلی سخت تر بود کات ما

چون سالهاست هر لحظه باهمیم خیلی صمیمی بودیم

تعادلم از دست دادم نمیدونم چجور به زندگی برگردم

شاید واسه شمل مسخره بیاد ولی واقعا درگیرم نمیدونم چیکار کنم

طرف من پسر نبود و دختره اینم بگم ...صمیمی ترین رفیق و همدم روزای سختمولی روزگار یجوری کشوند که ما از ...

نه واسم مسخره نیست

حق میدم

منم داشتم این سبک رفاقتایی که از دست رفته بعد ۷ سال و ۱۰ سال با دو تا شخصی که روشون مثل خانوادم حساب میکردم نه رفیق (تو بازه های مختلف بوده)

ولی زندگی همینه

رابطه ها تموم میشن، رابطه های جدید شروع میشن و این چرخه ادامه داره

آدما فراموش نمیشن، خاطراتشون از بین نمیره ولی تحمل نبودشون ساده میشه

از دردت فرار نکن

حسش کن، گریه نیاز داری گریه کن، احساساتتو بنویس هر روز

اگه لازمه با کسی درد دل کن

بذار بدنت و روانت از دست دادن رو بفهمن و تجربه کنن

بعد یه مدت تبدیل میشه به یکی از خاطراتت به جای یکی از دردات

مشکلی نیست اگه کتاباشو داری یا خاطراتش دور و برت زیاده، اونا بخشی از تو هستن

نریزشون دور

بخون کتابا رو، لباسا رو بپوش

دیدیش اگه حس کردی لازمه بهش سلام کن، اگر حس کردی نیست نادیده بگیر و بگذر

سخت هست

ولی میگذره

آدمایی میان تو زندگیت که بیشتر میمونن یا کمتر

و نهایتا بدون هیچکس ابدی نیست

حتی توی عشق، حتی توی ازدواج

این مثال رو میزنم که یه دیدگاه بهت بدم

مثال خودمه

من ازدواج کردم و کل تایمی که با همسرم بودم تا الان میشه حدود ۱۰. ۱۱ سال، و بهترین رابطه عاطفی/دوستانه ای بوده که تو کل زندگیم داشتم

اما هیچوقت بهش قول ندادم که تا آخر عمر باهاش میمونم

هرگز

باید با این دیدگاه بری جلو که هر کسی که الان تو زندگی من هست شاید دو روز، دو سال یا بیست سال دیگه، دیگه با من نباشه، پس وابستگی شدید و بیمارگونه تجربه نکنی و ساده گیر تر باشی، با استرس کمتر و ترس از دست دادن کمتری پیش بری

این حالا کلی امضا و قرار داد و توافق حقوقی پشتشه چون اسمش ازدواجه

ولی حتی اینها هم تبدیل به یه چیز بی نهایتش نمیکنه

پس

از دست دادنو یاد بگیر

از دست دادن هر چیزی و هر کسی

شاید اون پدرمه، مادرمه، دوستمه، شغلمه، همسرمه، کتاب مورد علاقمه، سلامتیمه و و و 

فرقی نداره

هنر از دست دادن رو آموختن زندگی رو راحت تر میکنه

نه واسم مسخره نیستحق میدممنم داشتم این سبک رفاقتایی که از دست رفته بعد ۷ سال و ۱۰ سال با دو تا شخصی ...

خیلی لطف کردید ممنون انقدر وقت گذاشتید و برام تایپ کردید 💙💙💙💙💙💙💙 

چند وقت زمان میبره تا خوب شم؟

راستشو بخواید سالهاست تنها بیرون نرفتم با اون همه جا بودم

از خیابون ها بدون اون میترسم

حال عجیبیه

ممنونم درک کردید خوشحالم بالاخره یکی منو درک کرد

به هرکی میگم مسخره میکنه .. ولی واقعا من رو اون ادم حساب جدی باز کرده بودم که اینطوری شد ..

این مدت درکل خیلی مشکل ها پیش اومده که دلم میخواد برم تراپی ولی چند دفعه قبلا رفتم نتیجه ندیدم شما تراپی خوب اصفهان نمیشناسید؟ چند جلسه باید برم؟

در کل بنظرتون تراپی موثره؟؟

من واقعا اثری ازش ندیدم ناامید شدم

بخاطر افسردگیم رفتم چندسال پیش خوب نبود

فقط من حرف میزدم درد و دل میکردم ایشون گوش میکرد☹تهش هم راه حل هاشون یه طوری بود انگار با مامانم درد و دل میکردم در همون حد ... 

خیلی لطف کردید ممنون انقدر وقت گذاشتید و برام تایپ کردید 💙💙💙💙💙💙💙 چند وقت زمان میبره تا خوب شم ...

فرمول خاصی نداره

برا یکی یه سال زمان میبره برا یکی شش ماه برا یکی ده سال ولی مطمئنا تراپی خیلی خیلی بازه زمانیشو کوتاه تر و ساده تر میکنه

من اصفهان نیستم و خبرندارم از تراپیست هاش اماکلینیک ارگانیک مایندد برام تایید شده هستن تراپیست هاش، امکان تراپی آنلاین هم هست براش، سرچ کنی سایتش میاد و میتونی نوبت بگیری

و کلا اینو بگم که

فقط روی خودت حساب جدی باز کن

جدی میگم

فرمول خاصی ندارهبرا یکی یه سال زمان میبره برا یکی شش ماه برا یکی ده سال ولی مطمئنا تراپی خیلی خیلی ب ...

تازه اینو فهمیدم که باید رو خودم حساب باز کنم

برا فهمیدنش تاوان زیادی دادم💔..

حقیقت بسیار تلخیه

که ادم میفهمه چقدر ذاتا تنهاست

در کل بنظرتون تراپی موثره؟؟من واقعا اثری ازش ندیدم ناامید شدمبخاطر افسردگیم رفتم چندسال پیش خوب نبود ...

تراپیست خوبی انتخاب نکردی

من سالهای خیلی زیادی پیش تراپبست رفتم و هنوزم میرم

۶،۷ تا تراپیست عوض کردم تا تراپیست موردنظرمو پیدا کردم

اگر نمیرفتم و تراپی نمیکردم شاید مثلا توی ۲۲،۲۳ سالگی کارم تموم بود، روزای ۳۷ سالگیم رو نمیدیدم

به جرئت میگم خیلی موثره و به نظرم حتی افرادی که مشکل جدی اعصاب، روان، شخصیت و خلق و خو ندارن هم برن تراپی براشون مفیده و grow up کردن هست