2777
2789
عنوان

عشق نفرت

588 بازدید | 48 پست

دخترا عشق نفرت اشکان میبینید ؟

من تابستون میدیدم دیگه ادامه ندادم وقت نداشتم الان داشتم میدیدم قسمت هفتم تازه تموم کرد ولی زوج نگین حسین خیلی خوبن>>>

کیا میبینن ؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

من دیدم چیه بابا دخترای مردم هزار جا برد چه کارایی که نکرد

من موندم اینا خانواده هاشون چجوری دلشون اومده اینجوری بفرستن رضایت نامه گرفته هرچی شد پای خودشون

خداروشکر پبجش جمع کردن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دیدم چیه بابا دخترای مردم هزار جا برد چه کارایی که نکردمن موندم اینا خانواده هاشون چجوری دلشون او ...

اره ولی خب برای سرگرمی اره رضایت نامه گرفته بود دیگه از طرفی از نمی تونستن خوب مثل سحر میگفتن نمیرم:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

آخر زهرا میبره پولش با علی آرزد تقسیم میکنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

آخر زهرا میبره پولش با علی آرزد تقسیم میکنه

اخیییی🥲

خداروشکر بساتشون رو جمع کردن.. 

ی مشت سناریوی از قبل چیده شده

پر از توهین به شخصیت های دختر و پسر 

رواج رفتاری مضخرف و تغییر ذهنیت راجب دختر و پسرا. مثل بازار برده فروشی عیب و ایراد گذاشتن روهم و  انتخاب هم

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

خداروشکر بساتشون رو جمع کردن.. ی مشت سناریوی از قبل چیده شدهپر از توهین به شخصیت های دختر و پسر رواج ...

نههه اشکان برنامه اش بلایت دیت اینا نبود :/

اره ولی خب برای سرگرمی اره رضایت نامه گرفته بود دیگه از طرفی از نمی تونستن خوب مثل سحر میگفتن نمیرم: ...

ببین میدونی خانواده که واس بچه ارزش قائل نباشه همین میشه،بخاطر پول چه کارا کردن 

دیدی اشغال های مرغ و تو خون قاطی کردن فائزه کیه دقیق یادم نیست اون خورد اخه خدایی این چه کاریه درسته میتونست انجام نده ولی کسی که صاحاب نداشته باشه بخاطر پول ببین چیکار میکنه

اسمشم گذاشته بودن تجربه و هیجان 

مسخره بازی خوبه جمع کردن

کلی شهر برد چه کارایی کردن بخدا اینا هیجان و تجربه نیست 

و قشنگ هم نیست....